Bize "öyle kaliteliyim böyle farklıyım" diye ahkam kesen şahsın Dizilah şablonlarını alenen çalıp uygulamasına her seferinde gülüyorum.
Dizilah'ın program reytinglerini paylaşmaması eksiklik, onu da yapsalar ordan alıntı yaparızBize "öyle kaliteliyim böyle farklıyım" diye ahkam kesen şahsın Dizilah şablonlarını alenen çalıp uygulamasına her seferinde gülüyorum.@xemrexxx
Günahını alma, rengini değiştirmekle uğraşmış en azındanBize "öyle kaliteliyim böyle farklıyım" diye ahkam kesen şahsın Dizilah şablonlarını alenen çalıp uygulamasına her seferinde gülüyorum.@xemrexxx
Survivor’u paylaşması güzel.
Survivor ve dizi tekrar reytinglerini paylaşması iyi oluyorSurvivor’u paylaşması güzel.
Bakalım 2 haftalık ara ve Piyasa’nın olmayışı nasıl bir etki yaratacak Can Borcu için.
O Ses Neden yayınlanmadı?![]()
Yine izlerim ama öyle saatinde pür dikkat değil. Uzun soluklu olmayacağı için finale kadar izlenir bir şekildeSurvivor ve dizi tekrar reytinglerini paylaşması iyi oluyorSurvivor uzun süre sonra 5 reyting görmüş. O Ses tutmadığı için gözden çıkarıldı herhalde
Survivor çok daha iyi gider Cumartesileri
Bakalım vazgeçtiğin dizin Can Borcu napacak haftaya![]()
Aynen sen finale kadar iyi kötü izlersin yineYine izlerim ama öyle saatinde pür dikkat değil. Uzun soluklu olmayacağı için finale kadar izlenir bir şekilde
2 haftalık ara olmasaydı artış iyi olurdu ama Piyasa olmadığı için o kaybı dengeler gibi.
Dizilah adı üstünde diziler üstüne bir sayfa olduğu için normal.Dizilah'ın program reytinglerini paylaşmaması eksiklik, onu da yapsalar ordan alıntı yaparız
Deniz her şeyi paylaştığı için ona ihtiyaç duyuyoruzDizilah şablonlarını beğenip kendisi de kullanmak istemiş demek ki
![]()