23 Temmuz 2013 Salı Reyting Sonuçları

Güneşi Beklerken'de kullanılan müzikler çok hoş :)

"Kim Milyoner Olmak İster?" yeni bölümüyle şimdi atv'de! İyi seyirler...

muhtesemyuzyil post: 1384501' Alıntı:
ben zaten bişey demiyorum nedense sonunda veriyo zaten ama sen hep diyodun hababam 45dk. gitmişti 10 defa söyledin bunudoksanlar gidiyo 100 defa söylüyosun ama güneşi beklerken 15 saat oldu hala yok ve ona bişey demiyosun pes
Hababam Sınıfı yalnızca bir kez yaptı Doksanlar her defasında yapıyor Güneşi Beklerken de şimdi yapıyor.

İlk önce onlar yaptı şimdi de bu yapıyor. :oley:

- - - Ekleme - - -

xBUGRAx post: 1384508' Alıntı:
Annesinin görevli olduğunu saklayan. :D
Banunun saçı sarı değil mi? :D

Karakter olarak mı benzettin? :D

- - - Ekleme - - -

Güneşi Beklerken bu bölüm öncekine göre sıkıcı gibi geldi azıcık. Sizce? @mrt-06 @denizz19

EveN post: 1384510' Alıntı:
Hababam Sınıfı yalnızca bir kez yaptı Doksanlar her defasında yapıyor Güneşi Beklerken de şimdi yapıyor.

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

Güneşi Beklerken bu bölüm öncekine göre sıkıcı gibi geldi azıcık. Sizce? @mrt-06 @denizz19
hababam bi defa bile yapmadı yalan konuşma 45dk. gitti oda en başta yani serinin ilk filminde

Çok güzel bir şarkı çalıyor şu an umarım sıkca kullanılır :)

böyle 15 2 saat reklamsız gitmedi sadece 40-45dk. falan sonra da zaten hep 20-25 dk. da verdi serinin diğer filmlerinde

muhtesemyuzyil post: 1384519' Alıntı:
hababam bi defa bile yapmadı yalan konuşma 45dk. gitti oda en başta yani serinin ilk filminde
Ya şimdi diziyi izlemek istiyorum oturup tartışacak değilim. Yaptığına eminim. İstersen dizi bittiğinde ispat edebilirim.

Şimdi ben Güneşi Beklerkeni sen de Starda ne varsa onu seyret bitince ispat ederim. Ok? :)

EveN post: 1384524' Alıntı:
Ya şimdi diziyi izlemek istiyorum oturup tartışacak değilim. Yaptığına eminim. İstersen dizi bittiğinde ispat edebilirim.

Şimdi ben Güneşi Beklerkeni sen de Starda ne varsa onu seyret bitince ispat ederim. Ok? :)
hababam 15 saat reklamsız gitmedi zaten şimdiye kadar 4 seri yayınlandı bi defa bile böyle yapmadı

İşte bize bunlarla gel. Ama bu hafta geçen haftaya göre düşük gibi. Bölüm de az buz sıkıcı geçen bölüme göre.

Umarım SBT yanıltıcı olur. :)

- - - Ekleme - - -

muhtesemyuzyil post: 1384533' Alıntı:
hababam 15 saat reklamsız gitmedi zaten şimdiye kadar 4 seri yayınlandı bi defa bile böyle yapmadı
Yahu ben 1.5 saat reklamsız mı dedim? Kendinden rakam uyduruyorsun. Dizi bitsin ispat edeceğim işte. Şimdi izlemek istiyorum.

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

Zaten deminden beri o yüzden diyorum ya çok uzamasın diye geçen hafta izlemedim karşılaştırma yapamam ama bi şey olmadığı için izliyorum.

EveN post: 1384535' Alıntı:
İşte bize bunlarla gel. Ama bu hafta geçen haftaya göre düşük gibi. Bölüm de az buz sıkıcı geçen bölüme göre.

Umarım SBT yanıltıcı olur. :)

- - - Ekleme - - -

Yahu ben 1.5 saat reklamsız mı dedim? Kendinden rakam uyduruyorsun. Dizi bitsin ispat edeceğim işte. Şimdi izlemek istiyorum.
e hababam yaptı diyosun ya göster böyle 15 yaptığını bende göreyim ama 15 istiyorum nedense gb gibi yaptı dedin

Güneşi Beklerken reklam 22.46

- - - Ekleme - - -

muhtesemyuzyil post: 1384545' Alıntı:
e hababam yaptı diyosun ya göster böyle 15 yaptığını bende göreyim ama 15 istiyorum nedense gb gibi yaptı dedin
Tamam bitsin gösteririm. Ama 1.5 demiyorum çünkü emin değilim ben 1.5 demedim 1 saattir en fazla.

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

Bence sıkıcı değil. Bilakis bu hafta çok daha güzeldi. :)

Ben Yagmur Tanrisevsinin Sari saclo halini İntikamdaki Leylaya benzetiyorum :A