23 Temmuz 2013 Salı Reyting Sonuçları

EveN post: 1385469' Alıntı:
Ben de hep aynısını diyorum. Güneşi Beklerken de ilk defa yapıyor. Eee herkes yapıyor bırakalım o da yapsın.

Herkes yaparken bır bır çene çalıyorsun şimdi sende bırak biraz biz çene çalalım...:D

valla mahoni nin dediği çok doğru bhuv 30 dk. reklamsız gidiyo 7 görüyo gb 1:30 saat gidiyo zor görüyo 7yi bhuv böyle yaparsa var ya 8-8.5 rahat görür ama işte yapmıyo :(

denizz19 post: 1385470' Alıntı:
İzlemeye başlamışsın iyiymiş. :D

Tabi ki izlemiyorum. :D Geçen hafta o kadar yakındınız ki reklam düzeninden meraktan reklamını takip ettim. :D 90 dakika reklamsız gidince şaşırdım...

muhtesemyuzyil post: 1385574' Alıntı:
valla mahoni nin dediği çok doğru bhuv 30 dk. reklamsız gidiyo 7 görüyo gb 1:30 saat gidiyo zor görüyo 7yi bhuv böyle yaparsa var ya 8-8.5 rahat görür ama işte yapmıyo :(
Aynı şartlarda da gidiyorlardı ama BHUV hiç bir zaman geçemedi Güneşi Beklerkeni.

- - - Ekleme - - -

Hiç kimse de izlemiyor zaplarken takip ediyor. :J

muhtesemyuzyil post: 1385574' Alıntı:

+1

Gerçi bana kalsa bu diziler toptan kalksın. :D

Güneşi Beklerken yeni bölüm şimdiden 1 milyonu geçmiş geçen bölüm 3 milyona az kaldı. :)

Tabi ki izlemiyorum. :D Geçen hafta o kadar yakındınız ki reklam düzeninden meraktan reklamını takip ettim. :D 90 dakika reklamsız gidince şaşırdım...
Ama geçen hafta yakındığımız gibi kötü bir reklam düzeniydi. Bu hafta en iyisini yaptı. :)

- - - Ekleme - - -

Bu gününde kalabilir aslında ama bence kalmaz kanal d Fatih'i koyar bu güne. Çarşamba Pt-2'de devam edebilir merhametten sonra :)
Fatih dizisinin tutmayacağını düşünüyorum ama bakalım. Umarım Güneşi Beklerken'i harcamaz Kanal D.

Ama geçen hafta yakındığımız gibi kötü bir reklam düzeniydi. Bu hafta en iyisini yaptı. :)

- - - Ekleme - - -

Fatih dizisinin tutmayacağını düşünüyorum ama bakalım. Umarım Güneşi Beklerken'i harcamaz Kanal D.

Fatih tutacak bence ama Güneşi Beklerken de harcanmayacaktır. Yazın 5-6 reyting alan ve internette 2-3 milyon izlenme oranları yakalayan bir diziyi harcamayacağını umuyorum kanal d'nin :D

Fatih tutacak bence ama Güneşi Beklerken de harcanmayacaktır. Yazın 5-6 reyting alan ve internette 2-3 milyon izlenme oranları yakalayan bir diziyi harcamayacağını umuyorum kanal d'nin :D
Umarım dediğin gibi olur. Fatih dizisine nedense umut vadedemiyorum ama umarım emekler boşa gitmez elbette.