İzlemeye başlamışsın iyiymiş.Lordly post: 1385448' Alıntı:Güneşi Beklerken 90 dakika reklamsız gitti. ) Buna bi şey söyleyebilecek biri var mı? )
İzlemeye başlamışsın iyiymiş.Lordly post: 1385448' Alıntı:Güneşi Beklerken 90 dakika reklamsız gitti. ) Buna bi şey söyleyebilecek biri var mı? )
EveN post: 1385469' Alıntı:Ben de hep aynısını diyorum. Güneşi Beklerken de ilk defa yapıyor. Eee herkes yapıyor bırakalım o da yapsın.
denizz19 post: 1385470' Alıntı:İzlemeye başlamışsın iyiymiş.
Aynı şartlarda da gidiyorlardı ama BHUV hiç bir zaman geçemedi Güneşi Beklerkeni.muhtesemyuzyil post: 1385574' Alıntı:valla mahoni nin dediği çok doğru bhuv 30 dk. reklamsız gidiyo 7 görüyo gb 1:30 saat gidiyo zor görüyo 7yi bhuv böyle yaparsa var ya 8-8.5 rahat görür ama işte yapmıyo
muhtesemyuzyil post: 1385574' Alıntı:valla mahoni nin dediği çok doğru bhuv 30 dk. reklamsız gidiyo 7 görüyo gb 1:30 saat gidiyo zor görüyo 7yi bhuv böyle yaparsa var ya 8-8.5 rahat görür ama işte yapmıyo
Acaba yeni sezona hangi günde olacak Güneşi Beklerken
Bu gününde kalabilir aslında ama bence kalmaz kanal d Fatih'i koyar bu güne. Çarşamba Pt-2'de devam edebilir merhametten sonra
Ben Cumartesi'leri ekrana geleceğini düşünüyorum..
Yakamoz-Asi post: 1385416' Alıntı:Günesi Beklerken haftanin AB Lideri olabilir
Ama geçen hafta yakındığımız gibi kötü bir reklam düzeniydi. Bu hafta en iyisini yaptı.Tabi ki izlemiyorum. Geçen hafta o kadar yakındınız ki reklam düzeninden meraktan reklamını takip ettim. 90 dakika reklamsız gidince şaşırdım...
Fatih dizisinin tutmayacağını düşünüyorum ama bakalım. Umarım Güneşi Beklerken'i harcamaz Kanal D.Bu gününde kalabilir aslında ama bence kalmaz kanal d Fatih'i koyar bu güne. Çarşamba Pt-2'de devam edebilir merhametten sonra
Ama geçen hafta yakındığımız gibi kötü bir reklam düzeniydi. Bu hafta en iyisini yaptı.
- - - Ekleme - - -
Fatih dizisinin tutmayacağını düşünüyorum ama bakalım. Umarım Güneşi Beklerken'i harcamaz Kanal D.
Umarım dediğin gibi olur. Fatih dizisine nedense umut vadedemiyorum ama umarım emekler boşa gitmez elbette.Fatih tutacak bence ama Güneşi Beklerken de harcanmayacaktır. Yazın 5-6 reyting alan ve internette 2-3 milyon izlenme oranları yakalayan bir diziyi harcamayacağını umuyorum kanal d'nin