3 e 5 e katladı diyorsunda zkfo6.7 aldı kvp 13 ben 3e 5 e katlama göremiyorum yada ah 7 aldı vadi 10 hani 3 e katlama
Allah korusun. Ah Kanal D'me çok yakıştı ya.Ahım tutarsa görürsün.
Sevdaluku aldınız rekor kıracak dediniz. Arkadaşım Hoşgeldin rekor kırıyor.Ahım tutarsa görürsün.
niye işine gelen anlıkları söylüyon işine gelmeyenlere bakarsan görürsün 3 ü de 5 i de3 e 5 e katladı diyorsunda zkfo6.7 aldı kvp 13 ben 3e 5 e katlama göremiyorum yada ah 7 aldı vadi 10 hani 3 e katlama
BANA 3 e 5 e katlayan anlığı gösterirmisin lütfen ben göremedim çünkü biraz yardımcı olurmusun bananiye işine gelen anlıkları söylüyon işine gelmeyenlere bakarsan görürsün 3 ü de 5 i de
Ab'de zirveyi alıp bir de totalde Vadi'nin özetini geçsek çok güzel olacak.Sevdaluku aldınız rekor kıracak dediniz. Arkadaşım Hoşgeldin rekor kırıyor.
@Bully Yarın AH A/B'de Vadiyi geçerse maçlar ve Beren dışında bir isim daha Vadiye kafa tutmuş olacak.
°°°mobil mesaj°°°
arkadaş yarın reytingler açıklanınca görürsün 3 ü 5 i boş boş muhabbetlere girememBANA 3 e 5 e katlayan anlığı gösterirmisin lütfen ben göremedim çünkü biraz yardımcı olurmusun bana
Çok pis ahım tutar bak. Bkz : Acun ve Star TV.Sevdaluku aldınız rekor kıracak dediniz. Arkadaşım Hoşgeldin rekor kırıyor.
@Bully Yarın AH A/B'de Vadiyi geçerse maçlar ve Beren dışında bir isim daha Vadiye kafa tutmuş olacak.
°°°mobil mesaj°°°
Sen iddialı konuşunca pek olumlu şeyler olmuyor. Ama inşallah diyelim.Arkadaşım Hoşgeldin yarın AB zirve kesin alır.
Ve zirve alınamaz. Deniz dediyse zirveyi unutun arkadaşlar. Denizin teorileri tutmaz.Arkadaşım Hoşgeldin yarın AB zirve kesin alır.
Hadi ordan görürsünüzVe zirve alınamaz. Deniz dediyse zirveyi unutun arkadaşlar. Denizin teorileri tutmaz.
°°°mobil mesaj°°°
Yer değiştirsinler o zaman. Sevdaluk Çarşambadan gitseydi AH ora gelirdi. İkisi de BKM ya.
Kardeşim senin yazdığın yorum şu vadi yine rakiplerini 3 e 5 e katlamış yazmışsın.(SBT YE GÖRE)arkadaş yarın reytingler açıklanınca görürsün 3 ü 5 i boş boş muhabbetlere giremem
vadi 15 alıyo özeti 7 geri kalanları 6 5 diye gidiyo bu 3 değil mi konuşmak için konuşmayalım sıkıyo çünkü
Arkadaşım Hoşgeldin yeri güzel kalsın Sevdaluk dilerim bitmez.Yer değiştirsinler o zaman. Sevdaluk Çarşambadan gitseydi AH ora gelirdi. İkisi de BKM ya.
Kanal demiyorum ha yanlış anlaşılmasın.
°°°mobil mesaj°°°
katlamış dedim çünkü sonuç belli değişmeyen sonuç sbt ye göre de bazılarını katlamış illa 2.sıraya bakmana gerek yok 3. 4.leri katlamış onlar rakip değil miKardeşim senin yazdığın yorum şu vadi yine rakiplerini 3 e 5 e katlamış yazmışsın.(SBT YE GÖRE)
mIŞ.geçmiş zaman oluyor.Katlayacak deseydin tns olduğunu anlardım ama katlamış yazmış(katladı yazmışsın)