Çok iyi yerde tanıtım kaptı. Hadi iyisin.
°°°mobil mesaj°°°
9 reytinglik kitle fragmanı izledi şimdi. Yarın artar mı acep? Duygu seline sürüklendim.Çok iyi yerde tanıtım kaptı. Hadi iyisin.
Pt-1'de 9.71 reytingi görebilir mi sence? Hem günü ve saati benim için de çok iyi.Arkadaşım Hoşgeldim 10'a dayanmış. Oha.
Kanal D Pazartesiye alsın ya da Cumaya alsın YD'yı Pazartesiye.
Salı daha iyi olur ama. A/B'de zirveyi alır hatta belki de totalde bile.
°°°mobil mesaj°°°
Aga bölüm çok çok komik ya harika tek kelimeyle. Erkekler Burcu'ya kilitlenmiş.10 dayanmış Arkadaşım Hoşgeldin süper @Bully
Unutma Beni'de anlıklarda artık 5 Reyting göremiyor hatta 4 Reyting.UEK 5'i görememiş. AH ile aynı anda reklama girdi. Keşke önce verseydi UEK ikisi de AB sonuçta.
Belki daha iyisini alır? Kim bilir.Pt-1'de 9.71 reytingi görebilir mi sence? Hem günü ve saati benim için de çok iyi.
İnşallah artar ya.9 reytinglik kitle fragmanı izledi şimdi. Yarın artar mı acep? Duygu seline sürüklendim.
°°°mobil mesaj°°°
Bence boşluktan yararlanmak daha güzel ve mantıklı. Ama Pazartesi, Salı ve Çarşamba'dan birinde pt-1'de de çok iyi giderdi tabii.Belki daha iyisini alır? Kim bilir.
PT1'de TvR 45 oluyor, PT2'de 35 falan. 10 reytinglik kitle hatta daha fazlası ekranı terk ediyor.
Zaten şimdi de var rakipleri. Tekrarı 5 alıyorsa yeni bölümü en az 7 alır.
°°°mobil mesaj°°°
Ah Suavi ah niye geri çevirdiniz Arkadaşım Hoşgeldin'i niye.
3 e 5 e katladı diyorsunda zkfo6.7 aldı kvp 13 ben 3e 5 e katlama göremiyorum yada ah 7 aldı vadi 10 hani 3 e katlamavadi yine rakiplerini 3 e 5e katladı yarın yine özeti 2.liği alıcaktır rahat bi şekilde