Sevdaluk'u yayından kaldırıcam artık o gün Pis Yedili gelecek. Ya da Peppee.Yer değiştirsinler o zaman. Sevdaluk Çarşambadan gitseydi AH ora gelirdi. İkisi de BKM ya.
Kanal demiyorum ha yanlış anlaşılmasın.
°°°mobil mesaj°°°
Sevdaluk'u yayından kaldırıcam artık o gün Pis Yedili gelecek. Ya da Peppee.Yer değiştirsinler o zaman. Sevdaluk Çarşambadan gitseydi AH ora gelirdi. İkisi de BKM ya.
Kanal demiyorum ha yanlış anlaşılmasın.
°°°mobil mesaj°°°
Sevdaluk kalsın orada. Zeytin Tepesi Çarşamba'yı silip süpürmeye geliyor.Arkadaşım Hoşgeldin yeri güzel kalsın Sevdaluk dilerim bitmez.
Sevdaluk kalkmayacak kalkmamalı kalite şampiyonuSevdaluk'u yayından kaldırıcam artık o gün Pis Yedili gelecek. Ya da Peppee.
O kadro o masraf ve 19.'luk Show TV dayanamaz fazla maalesef ki.Sevdaluk kalkmayacak kalkmamalı kalite şampiyonu
Zeytin Tepesi zeytin çekirdeği kadar yol katedecek görecenSevdaluk kalsın orada. Zeytin Tepesi Çarşamba'yı silip süpürmeye geliyor.
Tns ye diyecek bir şeyim yok vadiyi sbt düşük gösteriyor.Tns de doğru 1 vadi yeni bölüm 2.özet ama totaldekatlamış dedim çünkü sonuç belli değişmeyen sonuç sbt ye göre de bazılarını katlamış illa 2.sıraya bakmana gerek yok 3. 4.leri katlamış onlar rakip değil mi
Fox alır belki alsın mı sence @xBUGRAxO kadro o masraf ve 19.'luk Show TV dayanamaz fazla maalesef ki.
Sevdaluk'u rahat geçer en azından. Totalde 4, ab'de 5 alsa tamam işte.Zeytin Tepesi zeytin çekirdeği kadar yol katedecek görecen
FOX çöp toplama makinesi mi? Ne çıkıyorsa FOX'a gönderiyosunuz.Fox alır belki alsın mı sence @xBUGRAx
tmm aga sen ne dersen o doğrudur haklısınTns ye diyecek bir şeyim yok vadiyi sbt düşük gösteriyor.Tns de doğru 1 vadi yeni bölüm 2.özet ama totalde
Kanal D tüm dizileri onu alıyor zatenSevdaluk'u rahat geçer en azından. Totalde 4, ab'de 5 alsa tamam işte.
Deniz tadını çıkarmaya bak yakında Final ya da Saat değişikliği olursa da üzme artık kendini.Fox alır belki alsın mı sence @xBUGRAx
Benim hatrım içinde mi almaz acaba bak Karagül izliyorum.Sanmam alacağını masraflı bir iş..
As ve Gb dışında. Ama o reytingler Sevdaluk'u geçmeye yeter de artar. 3'e kadar düştü dizin.Kanal D tüm dizileri onu alıyor zaten
hacı bir şey demedim ki tns de doğru vadi katlıyor rakiplerini 3 e ama sb t de değil..tmm aga sen ne dersen o doğrudur haklısın
Of ya saat değişikliğine razıyım ama final yapmasın.Deniz tadını çıkarmaya bak yakında Final ya da Saat değişikliği olursa da üzme artık kendini.
4 alıyor dolu tarafından bakmak gerek bardağınAs ve Gb dışında. Ama o reytingler Sevdaluk'u geçmeye yeter de artar. 3'e kadar düştü dizin.