Sevdaluk'u yayından kaldırıcam artık o gün Pis Yedili gelecek.Yer değiştirsinler o zaman.Sevdaluk Çarşambadan gitseydi AH ora gelirdi. İkisi de BKM ya.
Kanal demiyorum ha yanlış anlaşılmasın.
°°°mobil mesaj°°°
Sevdaluk'u yayından kaldırıcam artık o gün Pis Yedili gelecek.Yer değiştirsinler o zaman.Sevdaluk Çarşambadan gitseydi AH ora gelirdi. İkisi de BKM ya.
Kanal demiyorum ha yanlış anlaşılmasın.
°°°mobil mesaj°°°
Sevdaluk kalsın orada.Arkadaşım Hoşgeldin yeri güzel kalsın Sevdaluk dilerim bitmez.![]()
Sevdaluk kalkmayacak kalkmamalı kalite şampiyonuSevdaluk'u yayından kaldırıcam artık o gün Pis Yedili gelecek.Ya da Peppee.
![]()
O kadro o masraf ve 19.'luk Show TV dayanamaz fazla maalesef ki.Sevdaluk kalkmayacak kalkmamalı kalite şampiyonu![]()
Zeytin Tepesi zeytin çekirdeği kadar yol katedecek görecenSevdaluk kalsın orada.Zeytin Tepesi Çarşamba'yı silip süpürmeye geliyor.
![]()
Tns ye diyecek bir şeyim yok vadiyi sbt düşük gösteriyor.Tns de doğru 1 vadi yeni bölüm 2.özetkatlamış dedim çünkü sonuç belli değişmeyen sonuçsbt ye göre de bazılarını katlamış illa 2.sıraya bakmana gerek yok 3. 4.leri katlamış onlar rakip değil mi
O kadro o masraf ve 19.'luk Show TV dayanamaz fazla maalesef ki.![]()
Sevdaluk'u rahat geçer en azından.Zeytin Tepesi zeytin çekirdeği kadar yol katedecek görecen![]()
FOX çöp toplama makinesi mi?Fox alır belki alsın mı sence @xBUGRAx
tmm aga sen ne dersen o doğrudur haklısınTns ye diyecek bir şeyim yok vadiyi sbt düşük gösteriyor.Tns de doğru 1 vadi yeni bölüm 2.özetama totalde
![]()
Kanal D tüm dizileri onu alıyor zatenSevdaluk'u rahat geçer en azından.Totalde 4, ab'de 5 alsa tamam işte.
![]()
Deniz tadını çıkarmaya bak yakında Final ya da Saat değişikliği olursa da üzme artık kendini.Fox alır belki alsın mı sence @xBUGRAx
Benim hatrım içinde mi almaz acaba bak Karagül izliyorum.Sanmam alacağını masraflı bir iş..
As ve Gb dışında.Kanal D tüm dizileri onu alıyor zaten![]()
hacı bir şey demedim ki tns de doğru vadi katlıyor rakiplerini 3 e ama sb t de değil..tmm aga sen ne dersen o doğrudur haklısın
Of ya saat değişikliğine razıyım ama final yapmasın.Deniz tadını çıkarmaya bak yakında Final ya da Saat değişikliği olursa da üzme artık kendini.![]()
4 alıyor dolu tarafından bakmak gerek bardağınAs ve Gb dışında.Ama o reytingler Sevdaluk'u geçmeye yeter de artar.
3'e kadar düştü dizin.
![]()