3 e 5 e katladı diyorsunda zkfo6.7 aldı kvp 13 ben 3e 5 e katlama göremiyorum yada ah 7 aldı vadi 10 hani 3 e katlama![]()
Allah korusun.Ahım tutarsa görürsün.![]()
Sevdaluku aldınız rekor kıracak dediniz.Ahım tutarsa görürsün.![]()
niye işine gelen anlıkları söylüyon işine gelmeyenlere bakarsan görürsün 3 ü de 5 i de3 e 5 e katladı diyorsunda zkfo6.7 aldı kvp 13 ben 3e 5 e katlama göremiyorum yada ah 7 aldı vadi 10 hani 3 e katlama![]()
BANA 3 e 5 e katlayan anlığı gösterirmisin lütfen ben göremedim çünkü biraz yardımcı olurmusun bananiye işine gelen anlıkları söylüyon işine gelmeyenlere bakarsan görürsün 3 ü de 5 i de![]()
Ab'de zirveyi alıp bir de totalde Vadi'nin özetini geçsek çok güzel olacak.Sevdaluku aldınız rekor kıracak dediniz.Arkadaşım Hoşgeldin rekor kırıyor.
@Bully Yarın AH A/B'de Vadiyi geçerse maçlar ve Beren dışında bir isim daha Vadiye kafa tutmuş olacak.
°°°mobil mesaj°°°
arkadaş yarın reytingler açıklanınca görürsün 3 ü 5 i boş boş muhabbetlere girememBANA 3 e 5 e katlayan anlığı gösterirmisin lütfen ben göremedim çünkü biraz yardımcı olurmusun bana![]()
Çok pis ahım tutar bak. Bkz : Acun ve Star TV.Sevdaluku aldınız rekor kıracak dediniz.Arkadaşım Hoşgeldin rekor kırıyor.
@Bully Yarın AH A/B'de Vadiyi geçerse maçlar ve Beren dışında bir isim daha Vadiye kafa tutmuş olacak.
°°°mobil mesaj°°°
Sen iddialı konuşunca pek olumlu şeyler olmuyor.Arkadaşım Hoşgeldin yarın AB zirve kesin alır.![]()
Ve zirve alınamaz.Arkadaşım Hoşgeldin yarın AB zirve kesin alır.![]()
Hadi ordan görürsünüzVe zirve alınamaz.Deniz dediyse zirveyi unutun arkadaşlar.
Denizin teorileri tutmaz.
°°°mobil mesaj°°°
Yer değiştirsinler o zaman.
Kardeşim senin yazdığın yorum şu vadi yine rakiplerini 3 e 5 e katlamış yazmışsın.(SBT YE GÖRE)arkadaş yarın reytingler açıklanınca görürsün 3 ü 5 i boş boş muhabbetlere giremem
vadi 15 alıyo özeti 7 geri kalanları 6 5 diye gidiyo bu 3 değil mi konuşmak için konuşmayalım sıkıyo çünkü
Arkadaşım Hoşgeldin yeri güzel kalsın Sevdaluk dilerim bitmez.Yer değiştirsinler o zaman.Sevdaluk Çarşambadan gitseydi AH ora gelirdi. İkisi de BKM ya.
Kanal demiyorum ha yanlış anlaşılmasın.
°°°mobil mesaj°°°
katlamış dedim çünkü sonuç belli değişmeyen sonuçKardeşim senin yazdığın yorum şu vadi yine rakiplerini 3 e 5 e katlamış yazmışsın.(SBT YE GÖRE)
mIŞ.geçmiş zaman oluyor.Katlayacak deseydin tns olduğunu anlardım ama katlamış yazmış(katladı yazmışsın)![]()