Total dizisi izleyeceğime siyah ekran izlerim daha iyi. Ayrıca B.H.U.V ab dizisi olmaya başladı . 00:28'te reklama girdi. 2 dk daha beklese 4 görürdü belki.Totalleşme var sende @mrt-06 benzemeye başladın yakında aga dizilerinede başlarsın sen
Total dizisi izleyeceğime siyah ekran izlerim daha iyi. Ayrıca B.H.U.V ab dizisi olmaya başladı . 00:28'te reklama girdi. 2 dk daha beklese 4 görürdü belki.Totalleşme var sende @mrt-06 benzemeye başladın yakında aga dizilerinede başlarsın sen
Bhuv nası Ab dizisi oldu bir anda onu anlamadım yazın totalde 1'inci olurdu hep Ab'side idare ediyodu yani Total dizlerine alışsın iyi olur yavaştanTotal dizisi izleyeceğime siyah ekran izlerim daha iyi. Ayrıca B.H.U.V ab dizisi olmaya başladı . 00:28'te reklama girdi. 2 dk daha beklese 4 görürdü belki.
Total bana hitap etmiyor kardeş. Ab demek kalite demektir. Çok şükür izlediğim tüm dizilerin ab'si yüksek çıkıyor.Bhuv nası Ab dizisi oldu bir anda onu anlamadım yazın totalde 1'inci olurdu hep Ab'side idare ediyodu yani Total dizlerine alışsın iyi olur yavaştan
Birgün oda olur kardeş bünyeyi alıştır yavaştan sonra aniden izlerken tranva yaşamaTotal bana hitap etmiyor kardeş. Ab demek kalite demektir. Çok şükür izlediğim tüm dizilerin ab'si yüksek çıkıyor.
Aynen işi biliyoz da konuşuyoz. 2 dk reklama rağmen 5'e dayanmış dizi.Birgün oda olur kardeş bünyeyi alıştır yavaştan sonra aniden izlerken tranva yaşama
Abow coşanze yapmış Bhuv @Bully demekki Tns denekleri bu düğünü bekliyomuş
Evet yarın süpriz yapıcak gibi duruyo Stb'ye göreAynen işi biliyoz da konuşuyoz. 2 dk reklama rağmen 5'e dayanmış dizi.
Geçmiş olsun ilk ve son izleyişimdi. Yalnız Ozan'ın ilişki yaşadığı kız hamileymiş. Tam klişe ya. Ab'si yüksek çıkarsa bir iş vardır bu işin içinde.Evet yarın süpriz yapıcak gibi duruyo Stb'ye göre
3 dk daha dayanamadılarmı Bu arada diziyi daldın dizinin hepsini izledin nerdeyseB.H.U.V bitti 00:42.
Dizide hikaye yok ki. Beyaz Show'a da çıktılar ya geçende her şeyi öğrendim zaten.3 dk daha dayanamadılarmı Bu arada diziyi daldın dizinin hepsini izledin nerdeyse
Oha ne çabuk hamile kaldı @destere danışmamız lazım bu konuyuB.H.U.V bitti 00:42.
Geçmiş olsun ilk ve son izleyişimdi. Yalnız Ozan'ın ilişki yaşadığı kız hamileymiş. Tam klişe ya. Ab'si yüksek çıkarsa bir iş vardır bu işin içinde.
B.H.U.V bitti 00:42.
Geçmiş olsun ilk ve son izleyişimdi. Yalnız Ozan'ın ilişki yaşadığı kız hamileymiş. Tam klişe ya. Ab'si yüksek çıkarsa bir iş vardır bu işin içinde.
Yalnız Umut değil hamile olan biliyorsun demi başka kız. Feriha'da da vardı bu durum klişenin dibine vuruluyor.Oha ne çabuk hamile kaldı @destere danışmamız lazım bu konuyu
Umut'u biliyorumda hamile kalan kızı bilmiyorumYalnız Umut değil hamile olan biliyorsun demi başka kız. Feriha'da da vardı bu durum klişenin dibine vuruluyor.
Benim Hala Umudum Vardiziyi çıkaramadım bhuz nedir?
benim hala umudum vardiziyi çıkaramadım bhuz nedir?
Arada sırada total dizilerini de izleyip analiz yapmak lazım panpa. Halktan kopmamak lazım.ocak dışısın totalci @Bully