21 Kasım 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

Totalleşme var sende @mrt-06 benzemeye başladın yakında aga dizilerinede başlarsın sen :F
Total dizisi izleyeceğime siyah ekran izlerim daha iyi. :T: Ayrıca B.H.U.V ab dizisi olmaya başladı . :A 00:28'te reklama girdi. 2 dk daha beklese 4 görürdü belki. :F

Total dizisi izleyeceğime siyah ekran izlerim daha iyi. :T: Ayrıca B.H.U.V ab dizisi olmaya başladı . :A 00:28'te reklama girdi. 2 dk daha beklese 4 görürdü belki. :F
Bhuv nası Ab dizisi oldu bir anda onu anlamadım (b)yazın totalde 1'inci olurdu hep Ab'side idare ediyodu yani Total dizlerine alışsın iyi olur yavaştan :A

Bhuv nası Ab dizisi oldu bir anda onu anlamadım (b)yazın totalde 1'inci olurdu hep Ab'side idare ediyodu yani Total dizlerine alışsın iyi olur yavaştan :A
Total bana hitap etmiyor kardeş. :A Ab demek kalite demektir. :D Çok şükür izlediğim tüm dizilerin ab'si yüksek çıkıyor. :X

Total bana hitap etmiyor kardeş. :A Ab demek kalite demektir. :D Çok şükür izlediğim tüm dizilerin ab'si yüksek çıkıyor. :X
Birgün oda olur kardeş bünyeyi alıştır yavaştan sonra aniden izlerken tranva yaşama :A

Abow coşanze yapmış Bhuv @Bully demekki Tns denekleri bu düğünü bekliyomuş :kiki::F

B.H.U.V bitti 00:42. :kiki:

Evet yarın süpriz yapıcak gibi duruyo Stb'ye göre :)
Geçmiş olsun ilk ve son izleyişimdi. :kiki: Yalnız Ozan'ın ilişki yaşadığı kız hamileymiş. :kiki: Tam klişe ya. :T: Ab'si yüksek çıkarsa bir iş vardır bu işin içinde. :D