Umut'u biliyorumda hamile kalan kızı bilmiyorum
Benim Hala Umudum Var
benim hala umudum var
hiç izlemedim yorum yok ?
Umut'u biliyorumda hamile kalan kızı bilmiyorum
Benim Hala Umudum Var
benim hala umudum var
Total dizisi değilki Ab dizisi olduArada sırada total dizilerini de izleyip analiz yapmak lazım panpa. Halktan kopmamak lazım.
ab dizileri uzaylı dizisi mi bu halk konuşmiyi miydi hürrem mi mahi mi ; cemile mi karoline mi diyeArada sırada total dizilerini de izleyip analiz yapmak lazım panpa. Halktan kopmamak lazım.
Sanki çok anormal bir şey söyledin. Yarın Ötesiz İnsanlar geçecek İntikam'ı daha.Yalnız @Bully yarın Ab'de patlama yapabilir. İntikamı geçmesin
Denk gelmedinmi hiç kötü oldu bu yorumundan mahrum kaldıkhiç izlemedim yorum yok ?
O totalde geçer Ab'de geçerse İntikamı bitirsinler daha iyiSanki çok anormal bir şey söyledin. Yarın Ötesiz İnsanlar geçecek İntikam'ı daha.
Gönderme yaptım lo. Forumda ab'yi takmayan bir kısım kitleyeydi lafım. Senin de içine total kaçmış.ab dizileri uzaylı dizisi mi bu halk konuşmiyi miydi hürrem mi mahi mi ; cemile mi karoline mi diye
ıyy ne totali menapozlu hürrem e bakan sülüman ruhunda olurum da total ruhunda olmamGönderme yaptım lo. Forumda ab'yi takmayan bir kısım kitleyeydi lafım. Senin de içine total kaçmış.
İntikam'da da düğün vardı bu haftalık geçilmez belki. Haftaya zor ama işi.Denk gelmedinmi hiç kötü oldu bu yorumundan mahrum kaldık
O totalde geçer Ab'de geçerse İntikamı bitirsinler daha iyi
Bilmem valla panpa. My de çok sağlam ab dizisi sayılmaz hani. Adam akıllı bir ab dizisi geldi mi totalleşir gibime geliyor.ıyy ne totali menapozlu hürrem e bakan sülüman ruhunda olurum da total ruhunda olmam
İntikam'in içinede biraz total kaçması lazımİntikam'da da düğün vardı bu haftalık geçilmez belki. Haftaya zor ama işi.
Diziyi kalitesizleştirmeye gerek yok. 3.5 reyting bize yeter de artar.İntikam'in içinede biraz total kaçması lazım
Denk gelmedinmi hiç kötü oldu bu yorumundan mahrum kaldık
O totalde geçer Ab'de geçerse İntikamı bitirsinler daha iyi
Ondan hiç şüphem yok haftaya bi göz atarsın artık @Bully biraz baktı diziye bırakamadı müptelası oldumaalesef hiç denk gelmedi bir 10 dakika izleseydim zaten burda 5 sayfa yorum yapabilirdim)
de get vahide geldi diye böyle meryem olsa böyle olmazdı menapozlu hürrem ile bile üstüne yılmaz şhin ile bile ab dizisiİntikam'da da düğün vardı bu haftalık geçilmez belki. Haftaya zor ama işi.
Bilmem valla panpa. My de çok sağlam ab dizisi sayılmaz hani. Adam akıllı bir ab dizisi geldi mi totalleşir gibime geliyor.
Ya ne demezsin. Klişelere bayılırım zaten.Ondan hiç şüphem yok haftaya bi göz atarsın artık @Bully biraz baktı diziye bırakamadı müptelası oldu
Ondan hiç şüphem yok haftaya bi göz atarsın artık @Bully biraz baktı diziye bırakamadı müptelası oldu
Kilişe deyip geçme herşey var dizideYa ne demezsin. Klişelere bayılırım zaten.
Başrol Gizem Karacabully ile izlediğimiz diziler birbirine yakın o sevdiyse benimde takılma ihtimalim var yalmnız dizinin konusu haricinde birde tutunacak dalın olmalı başroldeki kız önemli bu açıdan)
Menapozlu hürremle yılmaz şahin beni bağlamaz panpa. My'de sağlam bir totalleşme potansiyeli görüyorum. Yalan Dünya Çarşamba'ya gelse de görsek. @EveNde get vahide geldi diye böyle meryem olsa böyle olmazdı menapozlu hürrem ile bile üstüne yılmaz şhin ile bile ab dizisi
Yok panpa ne sevmesi. Klişe sevmezsin sen de bilirim. ) Ayrıca başrol Gizem Karaca'da oyunculuk sıfırın altında -5 yani hiç takılma. )bully ile izlediğimiz diziler birbirine yakın o sevdiyse benimde takılma ihtimalim var yalmnız dizinin konusu haricinde birde tutunacak dalın olmalı başroldeki kız önemli bu açıdan)
Kilişe deyip geçme herşey var dizide
Başrol Gizem Karaca
Menapozlu hürremle yılmaz şahin beni bağlamaz panpa. My'de sağlam bir totalleşme potansiyeli görüyorum. Yalan Dünya Çarşamba'ya gelse de görsek. @EveN
Yok panpa ne sevmesi. Klişe sevmezsin sen de bilirim. ) Ayrıca başrol Gizem Karaca'da oyunculuk sıfırın altında -5 yani hiç takılma. )
Görüntü kurtarır canım orası ayrı. Ama donuk oyunculuk sever misin bilmem tabii.oldu bu iş haftaya unutmasam izliyorum)
yani görüntüde mi kurtarmaz diyorsun?
İzlede bir analiz yap zaten İntikamıda izlemiyosun sorun yokoldu bu iş haftaya unutmasam izliyorum)
yani görüntüde mi kurtarmaz diyorsun?