Gez dolaş belki bişeyler bulursun dikkat çekici
yokki
tvbu aile kanalı resmen şöyle fantastik fantazik araya karışık soslu bir film yok)
Gez dolaş belki bişeyler bulursun dikkat çekici
İyi bak bulursun belki gözden kaçırmış olabilirsinyokki
tvbu aile kanalı resmen şöyle fantastik fantazik araya karışık soslu bir film yok)
Hürrem neysede çevremizde hiç Karagül izleyen görmedim. 😱 😱sizin eve canlı yayın yapmalı anneni ikna etsen bile bir kısır günü oldu diyelim gündem hürrem ile narin olacak kaçış yok
kısır gününde ne işin var senin zatenHürrem neysede çevremizde hiç Karagül izleyen görmedim. 😱 😱
hep uek nın önünü kesmek içni bunlar buğra hep şike yapıyorlar gel sen de anti sbt-tns timine katılAnlık açıklanmadı !! Bu anlık önemliydi yeni reklam düzeni işe yaradı mı belli olacaktı.
kısır gününde ne işin var senin zaten
hep uek nın önünü kesmek içni bunlar buğra hep şike yapıyorlar gel sen de anti sbt-tns timine katıl
İlla güne gitmem mi lazım bilmem için sitede genellikle Cuma'ları Yalan Dünyq izleniyor biz sitecek Kanal D Fanıyız.kısır gününde ne işin var senin zaten
hep uek nın önünü kesmek içni bunlar buğra hep şike yapıyorlar gel sen de anti sbt-tns timine katıl
sizin site nişantaşında mı gülüm?İlla güne gitmem mi lazım bilmem için sitede genellikle Cuma'ları Yalan Dünyq izleniyor biz sitecek Kanal D Fanıyız.
gelem bu oyunlaraYok bir sonraki anlıkta işimi görür.
sizin site nişantaşında mı gülüm?
gelem bu oyunlara
Yaz'ın izliyodum o diziyi sonradan bıraktım kim evleniyoBenim Hala Umudum Var'da da düğün var. Bu diziler çözdü tns'yi valla.
Umut'la Ozan evleniyor. Yanlış anlaşılmasın diziyle hiç alakam yok. Sadece baş rol karakterlerin isimlerini bilirim.Yaz'ın izliyodum o diziyi sonradan bıraktım kim evleniyo
İzliyon sende senin içinde total yavaş yavaş dışarı çıkmaya başladıUmut'la Ozan evleniyor. Yanlış anlaşılmasın diziyle hiç alakam yok. Sadece baş rol karakterlerin isimlerini bilirim.
Damarıma basma. Yazın Güzel Çirkin'i izlerken reklam aralarında göz atıyordum. Benim ne işim olur böyle dizilerle.İzliyon sende senin içinde total yavaş yavaş dışarı çıkmaya başladı
uek yorumun?
Totalleşme var sende @mrt-06 benzemeye başladın yakında aga dizilerinede başlarsın senDamarıma basma. Yazın Güzel Çirkin'i izlerken reklam aralarında göz atıyordum. Benim ne işim olur böyle dizilerle.