Stv'nin yeni başlıyan dizisi fena gitmemiş ne diyosun @destere
artık stv nin ölüsü bile iş yapıyor..
tns dersanelerin kapatılmamasından yana tavır aldı gibi
Stv'nin yeni başlıyan dizisi fena gitmemiş ne diyosun @destere
o gün my var tns-sbt şer ittifakı da olsa my ye işlemez şaka bir yana o da 1-2 haftaya artar show py yi cumartesiye alara o dizinin işini kolaylaştırıd zatenHıyanet Sarmalı.
Onu biliyorum, o yuzden sordum yaa bende. Padma'nın babası hiç görünmüyordu diye hatırlıyorum en azından böyle güllük gülüstanlık bi sahnesi yoktu kızınizşeyemedim intikamı ama revenge de padmanın babası ölüyordu sanırsam ölüsü bulunuyordu
Yarın intikamı geçer büyük ihtimalleartık stv nin ölüsü bile iş yapıyor..
tns dersanelerin kapatılmamasından yana tavır aldı gibi
Sevdaluk " Gönüllü yanmak demektur beterdur. "o gün my var tns-sbt şer ittifakı da olsa my ye işlemez şaka bir yana o da 1-2 haftaya artar show py yi cumartesiye alara o dizinin işini kolaylaştırıd zaten
dikkat edin de sülümanın radarına yakalanmayın uçanı kaçanı hasodaya çekiyorSevdaluk " Gönüllü yanmak demektur beterdur. "
Ne kolaylaşması yıkacaz yıkacaz Sevdaluk'la Çarşamba'yı İnşAllah.
Orço nasıl has odaya gitmedi.dikkat edin de sülümanın radarına yakalanmayın uçanı kaçanı hasodaya çekiyor
o gitse nolur gitmese nolur o esprilerle hasodanın 100 metre yakınına gelse kellesi giderOrço nasıl has odaya gitmedi.
Çalışmalara başladım evde artık Çarşamba'ları MY izlenmeyecek zor olacak ama.
Yarın intikamı geçer büyük ihtimalle
pompyleşme var sendede 18 az değilmi 20 yapak şunugeçebilir tns de ama mns ölçümlerinde intikam 18 reyting alır, aşağısı kurtarmaz
yukarda stv soruna verdiğim cevabım bana pompy i hatırlattı üzüme baka baka kararmayamı başladık nedir
Geçen yaz TV eğlencem Orço'ydu benim. Ve gayet gülüyordum.o gitse nolur gitmese nolur o esprilerle hasodanın 100 metre yakınına gelse kellesi gider
sizin ev halkını destekliyorum v for menapozlu hürrem teyze
pompyleşme var sendede 18 az değilmi 20 yapak şunu
sizin eve canlı yayın yapmalı anneni ikna etsen bile bir kısır günü oldu diyelim gündem hürrem ile narin olacak kaçış yokGeçen yaz TV eğlencem Orço'ydu benim. Ve gayet gülüyordum.
Annem'i ikna etmem lazım evde zaten ikimiz izliyoz artık dizi sıktı filan Reklam'ları çok diye baskı yaparım soğuturum diziden önümde 2 hafta var daha.
Niye başka bişeymi izlemek istiyosun Bhuv var ona bak sana göre aşk entrika felan18 in üstü açık zaten ne kadar çıkarsan çık +18 den sonra kısıtlamamı olur?
kanal D de bir film var güzele benziyor arada bir bakıyorum filmede tam konsantrasyon sağlayamadım elim kumandaya gidip geliyor
Niye başka bişeymi izlemek istiyosun Bhuv var ona bak sana göre aşk entrika felan
Gez dolaş belki bişeyler bulursun dikkat çekicibaşka bişey izlemesekte alışkanlık el kumandadan ayrılmıyor zaten
hazır evdekiler uyumuşken karıştırayım ekranı çorbaya çevireyim diyorum izleyecek bişeyde yok