21 Kasım 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

o gün my var tns-sbt şer ittifakı da olsa my ye işlemez :F şaka bir yana o da 1-2 haftaya artar show py yi cumartesiye alara o dizinin işini kolaylaştırıd zaten
Sevdaluk " Gönüllü yanmak demektur beterdur. " :X

Ne kolaylaşması yıkacaz yıkacaz Sevdaluk'la Çarşamba'yı İnşAllah. :)

o gitse nolur gitmese nolur :( o esprilerle hasodanın 100 metre yakınına gelse kellesi gider :)

sizin ev halkını destekliyorum v for menapozlu hürrem teyze :X
Geçen yaz TV eğlencem Orço'ydu benim. :X Ve gayet gülüyordum. (b)

Annem'i ikna etmem lazım evde zaten ikimiz izliyoz artık dizi sıktı filan Reklam'ları çok diye baskı yaparım soğuturum diziden önümde 2 hafta var daha. :Z :X

pompyleşme var sendede :A 18 az değilmi 20 yapak şunu :F

18 in üstü açık zaten ne kadar çıkarsan çık +18 den sonra kısıtlamamı olur?:)

kanal D de bir film var güzele benziyor arada bir bakıyorum filmede tam konsantrasyon sağlayamadım elim kumandaya gidip geliyor:)

Uzun bir aradan sonra giriş yapıp bugünle ilgili yorumumu yapıyorum,

Vadinin bu bölümü gerçekten çok etkileyiciydi. Özellikle Polat ve Abdülhey'in ilk karşılaştıkları sahne beni çok etkiledi. Bu sahneyle birlikte Elif 7 yıl sonra Vadi'de gözüktü. STV'de yani başlayan dizi iyi reyting almışa benziyor. Geri kalan diziler de orta halli gitmiş :)

Geçen yaz TV eğlencem Orço'ydu benim. :X Ve gayet gülüyordum. (b)

Annem'i ikna etmem lazım evde zaten ikimiz izliyoz artık dizi sıktı filan Reklam'ları çok diye baskı yaparım soğuturum diziden önümde 2 hafta var daha. :Z :X
sizin eve canlı yayın yapmalı :X anneni ikna etsen bile bir kısır günü oldu diyelim gündem hürrem ile narin olacak kaçış yok :A

18 in üstü açık zaten ne kadar çıkarsan çık +18 den sonra kısıtlamamı olur?:)

kanal D de bir film var güzele benziyor arada bir bakıyorum filmede tam konsantrasyon sağlayamadım elim kumandaya gidip geliyor:)
Niye başka bişeymi izlemek istiyosun :D Bhuv var ona bak sana göre aşk entrika felan :A

Niye başka bişeymi izlemek istiyosun :D Bhuv var ona bak sana göre aşk entrika felan :A

başka bişey izlemesekte alışkanlık el kumandadan ayrılmıyor zaten:)
hazır evdekiler uyumuşken karıştırayım ekranı çorbaya çevireyim diyorum izleyecek bişeyde yok:)