21 Kasım 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

23:00 - 23:15 #sbt #reyting'leri 1) ATV: 9.51 2) STAR: 4.72 3) SMNYL TV: 3.29 4) KANALD: 2.81 5) FOX: 1.57

İkisini de izliyorum ancak fazla benzerlik kuramadım. :) Gözler benziyordur en fazla. :)

18955feec67337fbaa7479b597dd22f4.jpg

hazar ergüçlü

9ef97a9e3d2e62b426aab327becf66ae.jpg

beyza şekerci

Biran pompy ile konuşuyorum zannettim RTE filan. :F @xemrexxx

Sende Revan gibi kabullenmiyorsun. :X Ayrıca ne alaka ATV forumda çok sevilen bir kanaldır. :) :)
Sonraki haberlerini senden yada başkasından bekliyorum madem o kadar çok seviliyor:X Haa bu arada 2-3 gün geçmeli olmasın:) Nasıl Show tv de sıcağı sıcağına yada Kanal D sıcağı sıcağı bi olay oluyor haberi açılıyor aynısını o kaal içinde bekliyorum 😉

Vadi anlıklarda pek yüksek almamış yarın Tns'de yüksek alır muhtemelen.:)

Sonraki haberlerini senden yada başkasından bekliyorum madem o kadar çok seviliyor:X Haa bu arada 2-3 gün geçmeli olmasın:) Nasıl Show tv de sıcağı sıcağına yada Kanal D sıcağı sıcağı bi olay oluyor haberi açılıyor aynısını o kaal içinde bekliyorum 😉
Daha dün Başbakan çıkacak diye ben durdum anında. :A :F

Tamam gözün arkada kalmasın ATV'yi de evladım gibi bağırıma basarım Show TV gibi. :X :X

Kanal d nin hiçbir yapımı yükselmez tns'de :)
Doğru söze ne denir? :) Bir tek Güneşi Beklerken yükselir belki ama o da geçen hafta totalde 6, ab'de 8.50 alarak alabileceği maksimum oranı aldı zaten. Onun da işi zor. :) Bu denekler olduğu sürece yükseliş beklememek lazım zaten. :)

@xemrexxx Padma'nın rolünü oynayan kızın babasımıydı o ? Hakan'la almaya gittiği adam? Geç açtim izleyemedim(b) Revenge'de öyle bi sahne varmıydı?