İkisini de izliyorum ancak fazla benzerlik kuramadım. Gözler benziyordur en fazla.
Sen Vadi Forumu görmemişsin istiyorsan götüreyim seni.evet vadi forumu gibiyiz zaten vadi de atv de hem rte fanı çok forumda
Sonraki haberlerini senden yada başkasından bekliyorum madem o kadar çok seviliyor Haa bu arada 2-3 gün geçmeli olmasın Nasıl Show tv de sıcağı sıcağına yada Kanal D sıcağı sıcağı bi olay oluyor haberi açılıyor aynısını o kaal içinde bekliyorum 😉Biran pompy ile konuşuyorum zannettim RTE filan. @xemrexxx
Sende Revan gibi kabullenmiyorsun. Ayrıca ne alaka ATV forumda çok sevilen bir kanaldır.
Kanal d nin hiçbir yapımı yükselmez tns'deSonlara doğru güzelleşti. Başları falan sıkıcıydı yoksa. Tns'de sıkıcı bölümler yükseliyor. Hadi bakalım.
Daha dün Başbakan çıkacak diye ben durdum anında.Sonraki haberlerini senden yada başkasından bekliyorum madem o kadar çok seviliyor Haa bu arada 2-3 gün geçmeli olmasın Nasıl Show tv de sıcağı sıcağına yada Kanal D sıcağı sıcağı bi olay oluyor haberi açılıyor aynısını o kaal içinde bekliyorum 😉
ben kalana ka herkes banlanırSen Vadi Forumu görmemişsin istiyorsan götüreyim seni.
Tamam velayeti sana verdimDaha dün Başbakan çıkacak diye ben durdum anında.
Tamam gözün arkada kalmasın ATV'yi de evladım gibi bağırıma basarım Show TV gibi.
Doğru söze ne denir? Bir tek Güneşi Beklerken yükselir belki ama o da geçen hafta totalde 6, ab'de 8.50 alarak alabileceği maksimum oranı aldı zaten. Onun da işi zor. Bu denekler olduğu sürece yükseliş beklememek lazım zaten.Kanal d nin hiçbir yapımı yükselmez tns'de
izşeyemedim intikamı ama revenge de padmanın babası ölüyordu sanırsam ölüsü bulunuyordu@xemrexxx Padma'nın rolünü oynayan kızın babasımıydı o ? Hakan'la almaya gittiği adam? Geç açtim izleyemedim Revenge'de öyle bi sahne varmıydı?