İkisini de izliyorum ancak fazla benzerlik kuramadım.Gözler benziyordur en fazla.
![]()
Sen Vadi Forumu görmemişsin istiyorsan götüreyim seni.evet vadi forumu gibiyiz zaten vadi de atv dehem rte fanı çok forumda
![]()
Sonraki haberlerini senden yada başkasından bekliyorum madem o kadar çok seviliyorBiran pompy ile konuşuyorum zannettim RTE filan.@xemrexxx
Sende Revan gibi kabullenmiyorsun.Ayrıca ne alaka ATV forumda çok sevilen bir kanaldır.
![]()
![]()
Kanal d nin hiçbir yapımı yükselmez tns'deSonlara doğru güzelleşti. Başları falan sıkıcıydı yoksa. Tns'de sıkıcı bölümler yükseliyor. Hadi bakalım.![]()
Daha dün Başbakan çıkacak diye ben durdum anında.Sonraki haberlerini senden yada başkasından bekliyorum madem o kadar çok seviliyorHaa bu arada 2-3 gün geçmeli olmasın
Nasıl Show tv de sıcağı sıcağına yada Kanal D sıcağı sıcağı bi olay oluyor haberi açılıyor aynısını o kaal içinde bekliyorum 😉
ben kalana ka herkes banlanırSen Vadi Forumu görmemişsin istiyorsan götüreyim seni.![]()
![]()
Tamam velayeti sana verdimDaha dün Başbakan çıkacak diye ben durdum anında.![]()
Tamam gözün arkada kalmasın ATV'yi de evladım gibi bağırıma basarım Show TV gibi.![]()
![]()
Doğru söze ne denir?Kanal d nin hiçbir yapımı yükselmez tns'de![]()
izşeyemedim intikamı@xemrexxx Padma'nın rolünü oynayan kızın babasımıydı o ? Hakan'la almaya gittiği adam? Geç açtim izleyemedimRevenge'de öyle bi sahne varmıydı?