21 Kasım 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

22:45 - 23:00 #sbt #reyting'leri 1) ATV: 7.88 2) STAR: 4.47 3) FOX: 3.35 4) KANALD: 3.11 5) SMNYL TV: 2.87

Vadi de bu aksam cok güzel bir bölüm izledik! Dogal olarak da Reytinglerde yükseldi... Polat Bölümün sonunda sahalara cikti ama Poyraz yine kurtulacak maalesefe :( bundan sonrada Cahit le Kara düsman olurlar birbirlerine... Cahit'e düsman olanlarin listesi kabariyor! Eger plani tutmazsa arkadaslarinin yüzüne bakamaz...

Kemal ve Forumdash senden büyük ama kanal fanı diyince akla gelen ilk isim. :) :) Ben kanal fanlığını normal buluyorum yani bir dizinin bir takımın fanı oluyorda kanalın neden olmasın. 😕 :X
Sen benim sempatimi yanliş anlamişssin:X atv'nin haberleri hakkında yada gelişmleri hakkında kimse haber yapmıyor:F Üvey evlat muamelesi göruyor forumda sırf RTE yüzünden. Bende bu üvey çocuga sahip cıkıyorum:X

Sen benim sempatimi yanliş anlamişssin:X atv'nin haberleri hakkında yada gelişmleri hakkında kimse haber yapmıyor:F Üvey evlat muamelesi göruyor forumda sırf RTE yüzünden. Bende bu üvey çocuga sahip cıkıyorum:X
Biran pompy ile konuşuyorum zannettim RTE filan. :F @xemrexxx

Sende Revan gibi kabullenmiyorsun. :X Ayrıca ne alaka ATV forumda çok sevilen bir kanaldır. :) :)