Sonlara doğru güzelleşti. Başları falan sıkıcıydı yoksa. Tns'de sıkıcı bölümler yükseliyor. Hadi bakalım.
Off anam off mükkemmel mükemmel. Bakalım neler olacak.. Polat cahit i vuracak kesinlikle ve böylece hem Poyraz hem cahit elde olacak tabi cahit i olmeyecegi bir yerden vuracak bence. Bi daki bölüm hepsi bir aradaVadi 14 dk 20 sn reklam
Pek benzetemedim be. Tek ortak noktaları ikisinin de esmer olması bence.intikamdaki hakanın sevgilisi olan kız med cezirdeki hazar ergüçlüye ne kadar benziyor?
tutmama ihtimali mi vardı 😱Samanyolu TV'nin dizisi tutmuş gibi.
Pek benzetemedim be. Tek ortak noktaları ikisinin de esmer olması bence.
Sen benim sempatimi yanliş anlamişssin atv'nin haberleri hakkında yada gelişmleri hakkında kimse haber yapmıyor Üvey evlat muamelesi göruyor forumda sırf RTE yüzünden. Bende bu üvey çocuga sahip cıkıyorumKemal ve Forumdash senden büyük ama kanal fanı diyince akla gelen ilk isim. Ben kanal fanlığını normal buluyorum yani bir dizinin bir takımın fanı oluyorda kanalın neden olmasın. 😕
İkisini de izliyorum ancak fazla benzerlik kuramadım. Gözler benziyordur en fazla.o zaman ikisinden birini izlememişsin demektir
Aycan kim?Aycan bilgisayarımda beren saat sevişmelerini izlediğinden beri buralar hep sex reklamı! EDEPSİZ YİİAAA.
tövbe bismillah iki kzı bir araya gelip neden böyle şeyler izler
hı hıSen benim sempatimi yanliş anlamişssin atv'nin haberleri hakkında yada gelişmleri hakkında kimse haber yapmıyor Üvey evlat muamelesi göruyor forumda sırf RTE yüzünden. Bende bu üvey çocuga sahip cıkıyorum
bilmem ama niyeti bozmuş belliAycan kim?
Biran pompy ile konuşuyorum zannettim RTE filan. @xemrexxxSen benim sempatimi yanliş anlamişssin atv'nin haberleri hakkında yada gelişmleri hakkında kimse haber yapmıyor Üvey evlat muamelesi göruyor forumda sırf RTE yüzünden. Bende bu üvey çocuga sahip cıkıyorum
evet vadi forumu gibiyiz zaten vadi de atv de hem rte fanı çok forumdaBiran pompy ile konuşuyorum zannettim RTE filan. @xemrexxx
Sende Revan gibi kabullenmiyorsun. Ayrıca ne alaka ATV forumda çok sevilen bir kanaldır.