Polat Şaşmaz
Favori Üye
Zülfikar Ağa bugün 2 dizide birden oynuyor
Kurtlar Vadisi ve Ötesiz İnsanlar
Hangisine bakıyordur acaba
Show ile ne alaka ergenikliğin. 😕ne alaka hala orçooooo diyorsun gani diyorsunshow diyince akla sen geliyisin
ayrıca 2 yaş da değil
@destere ona da talip![]()
insanın,dizinin fanı olunur da komple kanalın fanı olunmaz panpa ergenelre göre bir iş buShow ile ne alaka ergenikliğin. 😕
Tamam 2.5 buçuğun lafını mı yapıyorsun yani.
Orçoyu herkes izliyor.![]()
![]()
Kemal ve Forumdash senden büyük ama kanal fanı diyince akla gelen ilk isim.
bir takımın duruşunu,başarısını seversin dizideki senaryoyu,oyunculuğu ama koca kanal yav mesela aşkı memnuyu yayınlayan kanal da kanal d akasya durağını da nasıl bu kanala fan olucan ya da my yi yayınlayan da show py yi deKemal ve Forumdash senden büyük ama kanal fanı diyince akla gelen ilk isim.![]()
Ben kanal fanlığını normal buluyorum yani bir dizinin bir takımın fanı oluyorda kanalın neden olmasın. 😕
![]()
Mahoni'yi kast ettim onu takibe aldım Twitter'dan baya büyük gibi.bir takımın duruşunu,başarısını seversin dizideki senaryoyu,oyunculuğu ama koca kanal yav mesela aşkı memnuyu yayınlayan kanal da kanal d akasya durağını da nasıl bu kanala fan olucan ya da my yi yayınlayan da show py yi de
ayrıca kemal dediğin mahoni ise o senden de küçük yanlışın var![]()
emoş diyeni büloş kovalasınMahoni'yi kast ettim onu takibe aldım Twitter'dan baya büyük gibi.
Hiçbir zaman bir kanal fanını anlayamayacaksın EMOŞ.![]()
Twitter'da a fotosu var ben en az 20 diyordum ama cık diyorsun Face'ye girmem ben.emoş diyeni büloş kovalasınmahoninin facesine bak bir de okulu,net fotosu falan var
![]()