21 Kasım 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

arka fonda gelen müzik güzel

İnşallah artar. :T: Ayrıca gb ile yd'yi biraz boşluktan izliyorsun gibime geliyor. Ağır total dizileri gelirse anında satarsın. :kiki:
Doğru düşünmüşsün geçen hafta YD'nin yokluğunda Karagül ve Diloş'a fena kaptırdım kendimi. :) :X

Ama ailecek izlediğimiz diziler olduğu için YD ve GB'yi şu süreçte zor bırakırım. :( :(

"@RatingKurdu: Beren Saat'li İntikam bu gecede istediği sonuçları alamıyor.4.6 rating alan dizi listeye beşinci sıradan girebildi.@RatingKurdu"

Panpalar İntikam Samanyolu TV'ye mi transfer oldu. 😱 😱 @xemrexxx , @destere , @Bully , @EveN .

Şu ergenin 46.000 takipçisi var ya. Her birine çok üzülüyorum. :(
bizim forumun en popüler üyesi de pompy normal bu tarz şeyler :) bak yapımcılara en çok takipçi birol güven-gani müjde dedir :)bak hülya avşar ile demet akalın a takipçi sayıları 3 milyonun üstünde :F twitterda normal böle şeyler :F

bizim forumun en popüler üyesi de pompy normal bu tarz şeyler :) bak yapımcılara en çok takipçi birol güven-gani müjde dedir :)bak hülya avşar ile demet akalın a takipçi sayıları 3 milyonun üstünde :F twitterda normal böle şeyler :F
İşte bu sebeplerden twitter'da takılmıyorum. :)

Vadi bugün çok iyi. İntikam kayıpları oynuyor yine. :(