Polat Şaşmaz
Favori Üye
Zülfikar Ağa bugün 2 dizide birden oynuyor Kurtlar Vadisi ve Ötesiz İnsanlar Hangisine bakıyordur acaba
Show ile ne alaka ergenikliğin. 😕ne alaka hala orçooooo diyorsun gani diyorsun show diyince akla sen geliyisin ayrıca 2 yaş da değil
@destere ona da talip
insanın,dizinin fanı olunur da komple kanalın fanı olunmaz panpa ergenelre göre bir iş buShow ile ne alaka ergenikliğin. 😕
Tamam 2.5 buçuğun lafını mı yapıyorsun yani.
Orçoyu herkes izliyor.
Kemal ve Forumdash senden büyük ama kanal fanı diyince akla gelen ilk isim. Ben kanal fanlığını normal buluyorum yani bir dizinin bir takımın fanı oluyorda kanalın neden olmasın. 😕
bir takımın duruşunu,başarısını seversin dizideki senaryoyu,oyunculuğu ama koca kanal yav mesela aşkı memnuyu yayınlayan kanal da kanal d akasya durağını da nasıl bu kanala fan olucan ya da my yi yayınlayan da show py yi deKemal ve Forumdash senden büyük ama kanal fanı diyince akla gelen ilk isim. Ben kanal fanlığını normal buluyorum yani bir dizinin bir takımın fanı oluyorda kanalın neden olmasın. 😕
Mahoni'yi kast ettim onu takibe aldım Twitter'dan baya büyük gibi.bir takımın duruşunu,başarısını seversin dizideki senaryoyu,oyunculuğu ama koca kanal yav mesela aşkı memnuyu yayınlayan kanal da kanal d akasya durağını da nasıl bu kanala fan olucan ya da my yi yayınlayan da show py yi de
ayrıca kemal dediğin mahoni ise o senden de küçük yanlışın var
emoş diyeni büloş kovalasın mahoninin facesine bak bir de okulu,net fotosu falan varMahoni'yi kast ettim onu takibe aldım Twitter'dan baya büyük gibi.
Hiçbir zaman bir kanal fanını anlayamayacaksın EMOŞ.
Twitter'da a fotosu var ben en az 20 diyordum ama cık diyorsun Face'ye girmem ben.emoş diyeni büloş kovalasın mahoninin facesine bak bir de okulu,net fotosu falan var