Gez dolaş belki bişeyler bulursun dikkat çekici![]()
yokki
tvbu aile kanalı resmen şöyle fantastik fantazik araya karışık soslu bir film yok
Gez dolaş belki bişeyler bulursun dikkat çekici![]()
İyi bak bulursun belki gözden kaçırmış olabilirsinyokki
tvbu aile kanalı resmen şöyle fantastik fantazik araya karışık soslu bir film yok)
Hürrem neysede çevremizde hiç Karagül izleyen görmedim. 😱 😱sizin eve canlı yayın yapmalıanneni ikna etsen bile bir kısır günü oldu diyelim gündem hürrem ile narin olacak kaçış yok
![]()
kısır gününde ne işin var senin zatenHürrem neysede çevremizde hiç Karagül izleyen görmedim. 😱 😱
hep uek nın önünü kesmek içni bunlar buğra hep şike yapıyorlar gel sen de anti sbt-tns timine katılAnlık açıklanmadı !!Bu anlık önemliydi yeni reklam düzeni işe yaradı mı belli olacaktı.
![]()
kısır gününde ne işin var senin zaten
hep uek nın önünü kesmek içni bunlar buğra hep şike yapıyorlar gel sen de anti sbt-tns timine katıl![]()
İlla güne gitmem mi lazım bilmem için sitede genellikle Cuma'ları Yalan Dünyq izleniyor biz sitecek Kanal D Fanıyız.kısır gününde ne işin var senin zaten
hep uek nın önünü kesmek içni bunlar buğra hep şike yapıyorlar gel sen de anti sbt-tns timine katıl![]()
sizin site nişantaşında mı gülüm?İlla güne gitmem mi lazım bilmem için sitede genellikle Cuma'ları Yalan Dünyq izleniyor biz sitecek Kanal D Fanıyız.![]()
![]()
gelem bu oyunlaraYok bir sonraki anlıkta işimi görür.![]()
sizin site nişantaşında mı gülüm?
gelem bu oyunlara![]()
Yaz'ın izliyodum o diziyi sonradan bıraktım kim evleniyoBenim Hala Umudum Var'da da düğün var.Bu diziler çözdü tns'yi valla.
![]()
Umut'la Ozan evleniyor. Yanlış anlaşılmasın diziyle hiç alakam yok. Sadece baş rol karakterlerin isimlerini bilirim.Yaz'ın izliyodum o diziyi sonradan bıraktım kim evleniyo![]()
İzliyon sendeUmut'la Ozan evleniyor. Yanlış anlaşılmasın diziyle hiç alakam yok. Sadece baş rol karakterlerin isimlerini bilirim.
Damarıma basma.İzliyon sendesenin içinde total yavaş yavaş dışarı çıkmaya başladı
![]()
uek yorumun?
Totalleşme var sende @mrt-06 benzemeye başladın yakında aga dizilerinede başlarsın senDamarıma basma.Yazın Güzel Çirkin'i izlerken reklam aralarında göz atıyordum. Benim ne işim olur böyle dizilerle.
![]()