Total dizisi izleyeceğime siyah ekran izlerim daha iyi.Totalleşme var sende @mrt-06 benzemeye başladın yakında aga dizilerinede başlarsın sen![]()
Total dizisi izleyeceğime siyah ekran izlerim daha iyi.Totalleşme var sende @mrt-06 benzemeye başladın yakında aga dizilerinede başlarsın sen![]()
Bhuv nası Ab dizisi oldu bir anda onu anlamadımTotal dizisi izleyeceğime siyah ekran izlerim daha iyi.Ayrıca B.H.U.V ab dizisi olmaya başladı .
00:28'te reklama girdi. 2 dk daha beklese 4 görürdü belki.
![]()
Total bana hitap etmiyor kardeş.Bhuv nası Ab dizisi oldu bir anda onu anlamadımyazın totalde 1'inci olurdu hep Ab'side idare ediyodu yani Total dizlerine alışsın iyi olur yavaştan
![]()
Birgün oda olur kardeş bünyeyi alıştır yavaştan sonra aniden izlerken tranva yaşamaTotal bana hitap etmiyor kardeş.Ab demek kalite demektir.
Çok şükür izlediğim tüm dizilerin ab'si yüksek çıkıyor.
![]()
Aynen işi biliyoz da konuşuyoz.Birgün oda olur kardeş bünyeyi alıştır yavaştan sonra aniden izlerken tranva yaşama
Abow coşanze yapmış Bhuv @Bully demekki Tns denekleri bu düğünü bekliyomuş![]()
Evet yarın süpriz yapıcak gibi duruyo Stb'ye göreAynen işi biliyoz da konuşuyoz.2 dk reklama rağmen 5'e dayanmış dizi.
![]()
Geçmiş olsun ilk ve son izleyişimdi.Evet yarın süpriz yapıcak gibi duruyo Stb'ye göre![]()
3 dk daha dayanamadılarmıB.H.U.V bitti 00:42.![]()
Dizide hikaye yok ki.3 dk daha dayanamadılarmıBu arada diziyi daldın dizinin hepsini izledin nerdeyse
![]()
Oha ne çabuk hamile kaldıB.H.U.V bitti 00:42.
Geçmiş olsun ilk ve son izleyişimdi.Yalnız Ozan'ın ilişki yaşadığı kız hamileymiş.
Tam klişe ya.
Ab'si yüksek çıkarsa bir iş vardır bu işin içinde.
![]()
B.H.U.V bitti 00:42.
Geçmiş olsun ilk ve son izleyişimdi.Yalnız Ozan'ın ilişki yaşadığı kız hamileymiş.
Tam klişe ya.
Ab'si yüksek çıkarsa bir iş vardır bu işin içinde.
![]()
Yalnız Umut değil hamile olan biliyorsun demi başka kız.
Umut'u biliyorumda hamile kalan kızı bilmiyorumYalnız Umut değil hamile olan biliyorsun demi başka kız.Feriha'da da vardı bu durum klişenin dibine vuruluyor.
![]()
Benim Hala Umudum Vardiziyi çıkaramadım bhuz nedir?
benim hala umudum vardiziyi çıkaramadım bhuz nedir?
Arada sırada total dizilerini de izleyip analiz yapmak lazım panpa.ocak dışısın totalci @Bully![]()