aynisini yazmistim halbuki
sen neyseki hic ugrastirmiyorsun
kactim
3
2
1
Bak sabah ne yazdım @12.Adam ne kadar iyi yazsam illa ki bir zıt bir ṣey yazacak
Tamam git hadi yemek ye bol
kactim
3
2
1
Fark-ı ben
kactim
3
2
1
Forumda nereye baksam demokrat dedemin reklamı çıkıyor. Hayır olsun inşallah.Bak sabah ne yazdım @12.Adam ne kadar iyi yazsam illa ki bir zıt bir ṣey yazacak
Fark-ı ben
Forumda nereye baksam demokrat dedemin reklamı çıkıyor. Hayır olsun inşallah.
rica ederimTeṣekkürler Doğan
------
O kadar muhabbet arası kaçmıṣ sağol
Tabii dedemden de günlük dozumu mutlaka alıyorum.Hayırlara vesile olsun inṣallah çok video bakıyorsun dedenin herhalde
Fark-ı ben
Forumda nereye baksam demokrat dedemin reklamı çıkıyor. Hayır olsun inşallah.
Tabii dedemden de günlük dozumu mutlaka alıyorum.
Abla sen dedeleri karıştırmışsın. Oy verirken dikkat et bak, diğerine verme yanlışlıkla.Bende de telefondan foruma girdiğimde hep bahçelinin reklamı oluyor sinir oluyorum
Dedem güneş gibi doğacak.Dede inṣallah iyi dede olur bize.
Bende de telefondan foruma girdiğimde hep bahçelinin reklamı oluyor sinir oluyorum
Abla sen dedeleri karıştırmışsın. Oy verirken dikkat et bak, diğerine verme yanlışlıkla.
Dedem güneş gibi doğacak.
Melek ablaya ve telefonuna sahip çıkalım.Bak @Angelica dikkat et telefonuna birileri oradan malum kiṣinin sayfalarında geziyor olabilir.
Abla sen dedeleri karıştırmışsın. Oy verirken dikkat et bak, diğerine verme yanlışlıkla.
Melek ablaya ve telefonuna sahip çıkalım.
Yok karıştırmadım senin kimden bahsettiğini biliyorum ben merak etme sen bahçeliye vermem ben
Pazar önemli telefon değil
------
Güveniyorum sana
Merak etme B ye ilk vermeyişim olmayacak Meral Mommyciğim ben
Ben onu böyle sevdim. @DosiBak sabah ne yazdım @12.Adam ne kadar iyi yazsam illa ki bir zıt bir ṣey yazacak
@Aserat ın gözleri doldu.Ağlamamak için zor duruyor.Abla sen dedeleri karıştırmışsın. Oy verirken dikkat et bak, diğerine verme yanlışlıkla.
Fenerbahçe ye verecekmiş.Yok karıştırmadım senin kimden bahsettiğini biliyorum ben merak etme sen bahçeliye vermem ben
Spo verme be kardeşim alimallah banlanırsın ruhun duymaz.Merak etme B ye ilk vermeyişim olmayacak Meral Mommyciğim ben
Benden günah gitti canım kardeşim. (Sakar Şakir’deki parmak atma sahnesi)Oy yüzünden spammı yicem hadi ordan
Benden günah gitti canım kardeşim. (Sakar Şakir’deki parmak atma sahnesi)