Beşiktaş 2-0 Kırklarelispor | Türkiye Kupası Maçı

TenTen

Konu Sahibi
Favori Üye
Ayın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
4,820
Puanı
410
1000008098.jpg

Yeni teknik adam Ole Gunnar Solskjear ile çıkış arayan Beşiktaş, Türkiye Kupası 2. hafta mücadelesinde Kırklarelispor'u konuk ediyor. Ligde şampiyonluk mücadelesinin gerisinde kalan Siyah - Beyazlı ekip kupada rakiplerini yenip kupaya ulaşmak istiyor.

Atatürk Olimpiyat Stadında oynanacak olan Beşiktaş - Kırklarelispor mücadelesi bugün saat 20.30'da A Spor'dan naklen yayınlanacak. Fav10 ailesi olarak keyifli seyirler dileriz..

Maç hakkındaki yorumlarınızı konunun altına yazabilirsiniz.

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Beşiktaş XI: Ersin, Onur, Emirhan, Uduokhai, Masuaku, Salih, Oxlade-Chamberlain, Joao Mario, Muçi, Semih, Mustafa Hekimoğlu.

Kırklarelispor XI: Mızhat Burak, Raşit, Bedirhan, Erdoğan, Oğuz, Erdem, Semih, Taşkın, Okan, Eray, Denizhan.

İlk yarı sonucu: Beşiktaş 0-0 Kırklarelispor

Beşiktaş'ın bir golü ofsayttan dolayı sayılmadı.

Gol: Muci (62.dk)
Beşiktaş 1-0 Kırklarelispor

Sezonu batirmamaya calisiyor yani :A
37 gün oldu yönetim geleli. Herhangi bir hareket yok. Taraftar kafayı yemek üzere. Bir şekilde kiralık oyuncuları geri çağırma işi olabilir. Beşiktaş transfer yapmayacak gibi görünüyor. Hissiyatım, Demir Ege Tıknaz'ın da geri döneceği yönünde.

37 gün oldu yönetim geleli. Herhangi bir hareket yok. Taraftar kafayı yemek üzere. Bir şekilde kiralık oyuncuları geri çağırma işi olabilir. Beşiktaş transfer yapmayacak gibi görünüyor. Hissiyatım, Demir Ege Tıknaz'ın da geri döneceği yönünde.

Gerek yok zaten bu sezon transfer yapmaya, ilk 5'e girmeleri zor. Bir sekile ligde kalmayi becersinler ve gelecek sezonun planlarini simdiden yapsinlar. Eski yönetim bence daha iyiydi, en azindan hareket oluyordu.

Gerek yok zaten bu sezon transfer yapmaya, ilk 5'e girmeleri zor. Bir sekile ligde kalmayi becersinler ve gelecek sezonun planlarini simdiden yapsinlar. Eski yönetim bence daha iyiydi, en azindan hareket oluyordu.
Trabzonspor'dan daha yüksek bir şansı var ilk 5 için BJK'nin. (Puan açısından diyorum) Ama süreç nereye götürecek göreceğiz.

• Aynen
Reactions: Yakamoz-Asi
Bitti bitti, bu sezon bitti. Gecmis olsun, seneye insallah :A
Ben bu yorumu geçen haftalarda yaptım zaten. :) Samsunspor, Eyüp, Göztepe bu şekilde puan almaya devam ederse Beşiktaş ve Trabzonspor ilk 5 dışı kalıp Avrupa Kupalarına giremez dedim.
Ellerindeki tek hedef Kupa. :)

• Aynen
Reactions: Yakamoz-Asi
Ben bu yorumu geçen haftalarda yaptım zaten. :) Samsunspor, Eyüp, Göztepe bu şekilde puan almaya devam ederse Beşiktaş ve Trabzonspor ilk 5 dışı kalıp Avrupa Kupalarına giremez dedim.
Ellerindeki tek hedef Kupa. :)

Adam olmaz bunlar diyorum sana. Samsun, Eyüp ve Göztepe Avrupa'da daha ilk turdan elenir. Rahat yani. :D

• Güldürdün
Reactions: TenTen