![]()
aynisini yazmistim halbuki
sen neyseki hic ugrastirmiyorsun
kactim
3
2
1
Bak sabah ne yazdım @12.Adam ne kadar iyi yazsam illa ki bir zıt bir ṣey yazacak
Tamam git hadi yemek ye bol
![]()
kactim
3
2
1
Fark-ı ben![]()
kactim
3
2
1
Forumda nereye baksam demokrat dedemin reklamı çıkıyor. Hayır olsun inşallah.Bak sabah ne yazdım @12.Adam ne kadar iyi yazsam illa ki bir zıt bir ṣey yazacak![]()
Tamam git hadi yemek ye bol![]()
Fark-ı ben
Forumda nereye baksam demokrat dedemin reklamı çıkıyor. Hayır olsun inşallah.![]()
rica ederimTeṣekkürler Doğan
------
O kadar muhabbet arası kaçmıṣ sağol![]()
Tabii dedemden de günlük dozumu mutlaka alıyorum.Hayırlara vesile olsun inṣallahçok video bakıyorsun dedenin herhalde
![]()
Fark-ı ben
Forumda nereye baksam demokrat dedemin reklamı çıkıyor. Hayır olsun inşallah.![]()
Tabii dedemden de günlük dozumu mutlaka alıyorum.![]()
Abla sen dedeleri karıştırmışsın.Bende de telefondan foruma girdiğimde hep bahçelinin reklamı oluyor sinir oluyorum![]()
Dedem güneş gibi doğacak.Dede inṣallah iyi dede olur bize.![]()
Bende de telefondan foruma girdiğimde hep bahçelinin reklamı oluyor sinir oluyorum![]()
Abla sen dedeleri karıştırmışsın.Oy verirken dikkat et bak, diğerine verme yanlışlıkla.
Dedem güneş gibi doğacak.![]()
Melek ablaya ve telefonuna sahip çıkalım.Bak @Angelica dikkat et telefonuna birileri oradan malum kiṣinin sayfalarında geziyor olabilir.![]()
Abla sen dedeleri karıştırmışsın.Oy verirken dikkat et bak, diğerine verme yanlışlıkla.
Melek ablaya ve telefonuna sahip çıkalım.![]()
Yok karıştırmadım senin kimden bahsettiğini biliyorum ben merak etme sen bahçeliye vermem ben![]()
Pazar önemli telefon değil
------
Güveniyorum sana![]()
Merak etme B ye ilk vermeyişim olmayacak Meral Mommyciğim ben![]()
Ben onu böyle sevdim.Bak sabah ne yazdım @12.Adam ne kadar iyi yazsam illa ki bir zıt bir ṣey yazacak![]()
Tamam git hadi yemek ye bol![]()
@Aserat ın gözleri doldu.Ağlamamak için zor duruyor.Abla sen dedeleri karıştırmışsın.Oy verirken dikkat et bak, diğerine verme yanlışlıkla.
Fenerbahçe ye verecekmiş.Yok karıştırmadım senin kimden bahsettiğini biliyorum ben merak etme sen bahçeliye vermem ben![]()
Spo verme be kardeşim alimallah banlanırsın ruhun duymaz.Merak etme B ye ilk vermeyişim olmayacak Meral Mommyciğim ben![]()
Benden günah gitti canım kardeşim.Oy yüzünden spammı yicem hadi ordan![]()
Benden günah gitti canım kardeşim.(Sakar Şakir’deki parmak atma sahnesi)