- Reaksiyon puanı
- 115,799
- Puanı
- 1,060
Senin kronun bile var, kim bilir bankanda neler neler saklıyorsun @Yakamoz-AsiGızzz benim saçacağım paradan ne olacak.. Adamın 1 kağıdı 17 tl 😃😃😃😃
Senin kronun bile var, kim bilir bankanda neler neler saklıyorsun @Yakamoz-AsiGızzz benim saçacağım paradan ne olacak.. Adamın 1 kağıdı 17 tl 😃😃😃😃
Kronda 1.99 oldu haaaa 🤑Senin kronun bile var, kim bilir bankanda neler neler saklıyorsun @Yakamoz-Asi
İyi bari, yazın gelince düz hesap yaparız 200 TL için 100 kr, 1000 kr için 2000 TL falan deriz. Hesaplaması kolay olurKronda 1.99 oldu haaaa 🤑
Ben ilk aldığımda 0,90 falandı😊 iyi sıçradı 👍🧿İyi bari, yazın gelince düz hesap yaparız 200 TL için 100 kr, 1000 kr için 2000 TL falan deriz. Hesaplaması kolay olur
Ben çocukken 100 kr 20 TL falandı. Senelerce hep aynı oranda devam etti sanki. O da iyi düz hesaptı. 1 oluşunu yani 100 kr 100 TL kısmını hatırlamıyorum. Kesin senelerdir gelmediğimiz zamanlara denk gelmiştir o
Kicktippte seni durdurmak zor zaten
bu etkinlikte @12.Adam fark acabilir, kendisi yilin favori üyesi secilmisti. Kendisinden o etiket sökülmedikce bu etkinlige almayacagim. Burada kendisine duyrulur
------
simdi kisi kendinden bilir isi derler ya, simdi @The_Erinch para sacarak mi hep basari sagladi? bunu mu anlamaliyiz?
Teşekkür ederim. Bu @hasanca mikrobu çok oldu kafasını koparacağım.Kicktippte seni durdurmak zor zaten
bu etkinlikte @12.Adam fark acabilir, kendisi yilin favori üyesi secilmisti. Kendisinden o etiket sökülmedikce bu etkinlige almayacagim. Burada kendisine duyrulur
------
simdi kisi kendinden bilir isi derler ya, simdi @The_Erinch para sacarak mi hep basari sagladi? bunu mu anlamaliyiz?
@Yakamoz-Asi tebrik ederim abi. Son zamanlarda oldukça aktifsin zaten. Sahalara bomba gibi döndün cidden hak ediyordun seçilmeyi
Daha aktif olduğum bir ayda talip olacağım ödüleEyvallah kardesim tesekkür ederim. darisi basina
tebrikler
dur daha yilin bitmesine cok var. Calis kap o kismiTüh onu da başkasına kaptırdık. Tek adayın ben olduğu bir özel kategori rica ediyorum sizden. @bazinga
Düzenli girdiğin bir ayda olman dileğiyle. Haaa birde alkole ara verdiğin zaman.Daha aktif olduğum bir ayda talip olacağım ödüle
@Yakamoz-Asi Tebrik ederim..
tebrikler
@Yakamoz-Asi bir adet tebrik mesajin burada var
------
dur daha yilin bitmesine cok var. Calis kap o kismi