- Reaksiyon puanı
- 115,790
- Puanı
- 1,060
Sende her mesaja “alınıyorsun” beBak sabah ne yazdım @12.Adam ne kadar iyi yazsam illa ki bir zıt bir ṣey yazacak
Tamam git hadi yemek ye bol
Bak gelmedim dün
Sende her mesaja “alınıyorsun” beBak sabah ne yazdım @12.Adam ne kadar iyi yazsam illa ki bir zıt bir ṣey yazacak
Tamam git hadi yemek ye bol
Sende her mesaja “alınıyorsun” be
Bak gelmedim dün
İnsan önem verdiği kişilere laf atar 😎Insan, önem verdigi kisilerin laflarina alinir. demek ki önem veriyorum ondan
Ben sabaha bildirim yagmuru beklerken hic birsey olmayinca sasirdim zaten.
İnsan önem verdiği kişilere laf atar 😎
demek ki önem veriyorum ondan uğraşıyorum
Dün Yürek Çıkmazı çok heyecanlıydı, en iyi kısmında kalabalıklaştı oda ve dizi yüklenince tekrarına bakıp uyudum. 12’yi bulmuştu dün limitimi fazla kullanmıştım buraya takılınca
Kaçırdığım bildirimler vardır illaki. Eve gidince detaylı bakarım şimdilik üstten takılıyorum sjjsjs
Foruma takılma limiti bu?Limitleri zorluyorsun demek, güzel
O da bir etken tabi. Sonuçta internete takıldığım zamanımın yarısından çoğunu forum oluşturuyorHeee.. bende internette takilma limiti anladim.
Küstüm küstüm Latif DoğanSende her mesaja “alınıyorsun” be
Bak gelmedim dün
Insan, önem verdigi kisilerin laflarina alinir. demek ki önem veriyorum ondan
Ben sabaha bildirim yagmuru beklerken hic birsey olmayinca sasirdim zaten.
Bu da ben gibi bildirimlerine özen gösterenlerdenİnsan önem verdiği kişilere laf atar 😎
demek ki önem veriyorum ondan uğraşıyorum
Dün Yürek Çıkmazı çok heyecanlıydı, en iyi kısmında kalabalıklaştı oda ve dizi yüklenince tekrarına bakıp uyudum. 12’yi bulmuştu dün limitimi fazla kullanmıştım buraya takılınca
Kaçırdığım bildirimler vardır illaki. Eve gidince detaylı bakarım şimdilik üstten takılıyorum sjjsjs
Az daha zorlasa lastikler pert olacaktı.Limitleri zorluyorsun demek, güzel
O sınırsız canım.Heee.. bende internette takilma limiti anladim.
Kalan yarısı okul - ev işiO da bir etken tabi. Sonuçta internete takıldığım zamanımın yarısından çoğunu forum oluşturuyor