2021 Reyting Tahminleri Yarışması - 1. Sezon | Grup Aşaması

En yüksek puan 10 olursa şaşırmam :A :A

Ben Çukurova'dan cenaze var güzel artış bekliyordum ters tepti ama Camdaki Kız ama yorumlardan düşürmüştüm.
Aynı şekilde bende Çukurova için uçmuştum, geçen sezon karakterlerin ayrıldığı bölümler reytingleri artıyordu hep.
------

Bu hafta çok ilginç geliyor sonuçlar. Pazartesi ve Salı ciddi yükselme vardı reytinglerde hadi Çarşamba Kuruluş Osman geldi diye düştüler diğer yapımlar ama bugün yeni rakip falan da yoktu maç ta yoktu yinede düşmüşler.
Sadece bu hafta değil, bence bu sezon dengesiz sonuçlar geldi ve geliyor. Diğer günler böyle olmaz umarım. :A

Ben Çukurova'dan cenaze var güzel artış bekliyordum ters tepti ama Camdaki Kız ama yorumlardan düşürmüştüm.

Aynı şekilde bende Çukurova için uçmuştum, geçen sezon karakterlerin ayrıldığı bölümler reytingleri artıyordu hep.
------

Sadece bu hafta değil, bence bu sezon dengesiz sonuçlar geldi ve geliyor. Diğer günler böyle olmaz umarım. :A
Ben tam tersi iki dizi için geçen haftaya göre daha düşük reytingler yazdım ama bu kadar düşük değil -10/15 gittim yinede çok uzak kaldım ama Barbaroslarda bütün gruplarda +1 yazdım geçen hafta GS ve FB maçları yüzünden düştü sanmıştım galiba sorun maçlarda değil :A :A

Ben tam tersi iki dizi için geçen haftaya göre daha düşük reytingler yazdım ama bu kadar düşük değil -10/15 gittim yinede çok uzak kaldım ama Barbaroslarda bütün gruplarda +1 yazdım geçen hafta GS ve FB maçları yüzünden düştü sanmıştım galiba sorun maçlarda değil :A :A
Camdaki Kız AB grubunda ben de tam puan almadım çok düşmüş :A Barbaroslar da full aldım galiba :A

• Güldürdün
Reactions: BARON疼痛
4. GÜN SONUÇLARI BELLİ OLDU!

Sadece 1 yarışmacı tahmin yapmayı unuttu ve bu zorlu günde gayet güzel bir tablo ortaya çıktı. :Z

Herkes tam aldı galiba :A
Yok, birkaç uçuk rakam vardı yani 23.00'te yayınlanan bir dizi için yükselişli bir rakam bile vardı. :A

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24
4. GÜN SONUÇLARI BELLİ OLDU!

Sadece 1 yarışmacı tahmin yapmayı unuttu ve bu zorlu günde gayet güzel bir tablo ortaya çıktı. :Z

Yok, birkaç uçuk rakam vardı yani 23.00'te yayınlanan bir dizi için yükselişli bir rakam bile vardı. :A
İyi yapmışım ama bizim grup da kötü yapmamış birisi bir sürpriz olur unutursa anca öyle çıkarım :A

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl

Forum İstatistikleri

Konular
173,090
Üyeler
8,483
Son Üye
justking