Emre Ozansoy
Moderatör
🧿
🧿
O gruptan sağ salim çıkarsın merak etme@EmreCan ise oy vermeyi unuttu
Oku üfle bişi yap bnm içinO gruptan sağ salim çıkarsın merak etme
Okuyup üflerim bol bol canımOku üfle bişi yap bnm için
-10 her şeyi mahvediyor...-10 yüzünden eleniyordu...
Zaten puan alamıyoruz, birde eksi puan verip neden yolumuza taş konuluyor? Sunucumsudan açıklama bekliyorum... @slhttnmtl-10 her şeyi mahvediyor...
Bence de gereksiz bir şey, ama bu onun verdiği bir karar değil. Geçtiğimiz sezonlarda da aynısı yapılıyordu.Zaten puan alamıyoruz, birde eksi puan verip neden yolumuza taş konuluyor? Sunucumsudan açıklama bekliyorum... @slhttnmtl
Doğru format @hayret bi şey'e aitti. Bence buna bir an önce el atılmalı. Sırf bu yüzden kesin olarak elendim sayılır.Bence de gereksiz bir şey, ama bu onun verdiği bir karar değil. Geçtiğimiz sezonlarda da aynısı yapılıyordu.
Ben de öyleyim-10 yüzünden eleniyordu...
Aaa sunucumsu ne???????Zaten puan alamıyoruz, birde eksi puan verip neden yolumuza taş konuluyor? Sunucumsudan açıklama bekliyorum... @slhttnmtl
Gösteririm ben size intikamı. 😱İntikam zamanı.
Gösteririm ben size intikamı. 😱
MS'de bana sunucumsu derken güzeldi tabii. Sıra bende.Aaa sunucumsu ne???????
Yazılmış zaten format benim olmadığı için elleyemiyorum, benim olsa hadi burada neyse de en azından çeyrek finalde -10 getirirdim ama.
Sürpriz olur belki unutursa biri şansın var ama ikimizin grubunda da pek unutacak adamlar yokDoğru format @hayret bi şey'e aitti. Bence buna bir an önce el atılmalı. Sırf bu yüzden kesin olarak elendim sayılır.
Arkadaşlar bu yarışmacıya yazalım bir -100 😎MS'de bana sunucumsu derken güzeldi tabii. Sıra bende.
İşte böyle.