Değecek mi sence?Anladim. Akımı geç takip ettiğin için kendine kızıyorsun ama bize popilere karşiyim diyorsunCezalandırma kendini
![]()
Değecek mi sence?Anladim. Akımı geç takip ettiğin için kendine kızıyorsun ama bize popilere karşiyim diyorsunCezalandırma kendini
![]()
İyi tamam ben senle bir daha asla konuşmamak seneye kadar...Sen susmak, çok konuşmak.![]()
Değerini sen vereceksinDeğecek mi sence?![]()
Nein, ben söylemek sen çok güzel konuşmak. Ne senle, ne sensiz.İyi tamam ben senle bir daha asla konuşmamak seneye kadar...
İyi tamam görmedim bunları.Nein, ben söylemek sen çok güzel konuşmak. Ne senle, ne sensiz.![]()
Sizde herşey ucuzmuş kerem biz ise burda taş kemirelimNein, ben söylemek sen çok güzel konuşmak. Ne senle, ne sensiz.![]()
Ne ucuzmuş?Sizde herşey ucuzmuş kerem biz ise burda taş kemirelim![]()
Bilmiyorum, yoğunum şuan tez yazmam lazım mesela ama forumdayım hala. Seni görünce kaldım, gitmeliyim yoksa.Değerini sen vereceksinSana sadece pişman olmayacağının garantisini verebilirim
![]()
Ama bizde de ucuzluk pazarı yok.Yiyecek içecek ucuzmuş![]()
Tr'den ucuzmuş doları TL'ye çevirmezsek tabiBilmiyorum, yoğunum şuan tez yazmam lazım mesela ama forumdayım hala. Seni görünce kaldım, gitmeliyim yoksa.
------
Ama bizde de ucuzluk pazarı yok.![]()
tez yaz amaBilmiyorum, yoğunum şuan tez yazmam lazım mesela ama forumdayım hala. Seni görünce kaldım, gitmeliyim yoksa.
------
Ama bizde de ucuzluk pazarı yok.![]()