Avatarıma bak acımam sıkarım bi tane@Forumdash geldi şimdi, tüymenin tam zamanı. Birazda o bizi özlesin.
Avatarıma bak acımam sıkarım bi tane@Forumdash geldi şimdi, tüymenin tam zamanı. Birazda o bizi özlesin.
İyi kurunun yanında yaş da yansın nereye gidiyorsan git.@Forumdash geldi şimdi, tüymenin tam zamanı. Birazda o bizi özlesin.
Squid Game mi o? İzlemeyeceğime yemin ettim.Avatarıma bak acımam sıkarım bi tane
Telefon numaramız var.İyi kurunun yanında yaş da yansın nereye gidiyorsan git.
Suya mı yazdın, benim niye haberim yok???Squid Game mi o? İzlemeyeceğime yemin ettim.
Telefon numaramız var.
Bu devirde telefonu olmayan mı var?Suya mı yazdın, benim niye haberim yok???
Sebeb-i ahval?Squid Game mi o? İzlemeyeceğime yemin ettim.
Telefon numaramız var.
Ha dur ben yanlış anladım. Senin telefon numaranın yararı ne gel işte haftada 1 sonra istediğini yap.Bu devirde telefonu olmayan mı var?
Popüler olan şeylere alerjim var.Sebeb-i ahval?
Ha dur ben yanlış anladım. Senin telefon numaranın yararı ne gel işte haftada 1 sonra istediğini yap.
Dark da popiydiPopüler olan şeylere alerjim var.
Sadece Türkiye'de çok popiydi. Diğer ülkelerde mağazaları falan açılmadı.Dark da popiydi
Of iyi Merkel gitti ona yan sen o zaman.Popüler olan şeylere alerjim var.
Hükümetsiz kaldık Selo. Devlet elden gidiyor.Of iyi Merkel gitti ona yan sen o zaman.
Bir gün koca Alamanya bile bizim DEVLETİMİZE muhtaç kalacaktı.Hükümetsiz kaldık Selo. Devlet elden gidiyor.
Sen de Türkiyedeki vaziyete göre tavır koy TR'de henuz açılmadı bişeySadece Türkiye'de çok popiydi. Diğer ülkelerde mağazaları falan açılmadı.
Doğru türk turistler olmasa Almanya batacak. 1 TL 10 €'yu geçti. Rezalet...Bir gün koca Alamanya bile bizim DEVLETİMİZE muhtaç kalacaktı.
Siyasi mesajdan mesajım silinsin üstüne ceza alayım istemiyorum ama sen anladın.Doğru türk turistler olmasa Almanya batacak. 1 TL 10 €'yu geçti. Rezalet...
Ich bin Deutsch.Sen de Türkiyedeki vaziyete göre tavır koy TR'de henuz açılmadı bişey
Ben Türkiye'yi seviyor çok. ❤️Siyasi mesajdan mesajım silinsin üstüne ceza alayım istemiyorum ama sen anladın.
Kıvırma seni Türkçe'si bozuk AlamancıIch bin Deutsch.
Berlin'de de açmışlar. Oluşan izdiham gözlerimi kanattı resmen.
------
Ben Türkiye'yi seviyor çok. ❤️
Sen susmak, çok konuşmak.Kıvırma seni Türkçe'si bozuk Alamancı
Anladim. Akımı geç takip ettiğin için kendine kızıyorsun ama bize popilere karşiyim diyorsun Cezalandırma kendiniIch bin Deutsch.
Berlin'de de açmışlar. Oluşan izdiham gözlerimi kanattı resmen.
------
Ben Türkiye'yi seviyor çok. ❤️