Spor Ali Koç

Maç konusunu açmayarak (yoğundum Allah istemedi demek ki) 12.adam ve senin belki de forumda daha uzun süre kalmanızı sağladım. 😅
Zaten seçim olacak benim korkum var kongre üyelerinin istediği kişi burada adı anılmaz kişi ismi burada yasak @TenTen

Geçen sene elinize tarihi fırsat geçmişti. Napoliden Osimheni Galatasaray değil siz kiralasaydınız geçen sene şampiyondunuz.
Ama siz ne yaptınız Dzeko var En Nesyri var Cenk var diyip uğraşmadınız bile.
O Osimhen Galatasarayı şampiyon yaptı. Neyse seneye yok en azından dedik bu kez de bonservisle aldılar. 2-3 sene daha şampiyonluk gelmez geçmiş olsun...
4 sene üst üste marşını 5 sene olarak güncelleyeceksin belki de 6 yazıklar olsun sana.

Geçen sene elinize tarihi fırsat geçmişti. Napoliden Osimheni Galatasaray değil siz kiralasaydınız geçen sene şampiyondunuz.
Ama siz ne yaptınız Dzeko var En Nesyri var Cenk var diyip uğraşmadınız bile.
O Osimhen Galatasarayı şampiyon yaptı. Neyse seneye yok en azından dedik bu kez de bonservisle aldılar. 2-3 sene daha şampiyonluk gelmez geçmiş olsun...
4 sene üst üste marşını 5 sene olarak güncelleyeceksin belki de 6 yazıklar olsun sana.
Yasadışı olaylamı transfer yaparım Fenerbahçe yaparsa bu hemen operasyona döner üstü kapanmaz @xdragxx

Ben iki defans sistemi ile oynadım 2-0-1 taktiği ile oynadım kaleci kırmızı kart gördüğünde 2-1-1 taktiğiydi kaptan değiştirdi 3-0-1 @xdragxx

Olur bence beğenmezsen bir bomba ile halledersin sen :A
Gelirse Jonathan Roche’a danışsın
Adam aynısını yaşadı 8 yıl sonra FAI Cup aldı 9 yıl sonra şampiyon oldu
Ama 2016 da teknik direktörlüğü oylama ile seçti Jonathan Roche ardından Başkanlığı kaldırdı Yönetim kurulu ve ekibi oldu 5 kişi tarafından @xemrexxx

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Önce sosyal medyada başarısızdı ama çok büyük Fenerbahçeliydi diye ucuz ucuz pr çalışmaları gördüm şimdi de Otokoç Fenerbahçe'ye 1 sezon daha sponsor olmuş.
Saran'ın güven oyu almak için yapacağı olağanüstü seçimde aday olacak buraya da yazıyorum. Kaçan bir şampiyonluk ya da Saran'ın davasında olumsuz bir durumda da bizim kongre üyelerinden de yeniden Ali Koç hamlesi beni şaşırtmaz. Ha kazanan Ali Koç kaybeden Fenerbahçe olur böyle bir durumda bir daha yolun Fenerbahçeyle bir daha kesişmez inşallah Ali senden nefret ediyoruz.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Önce sosyal medyada başarısızdı ama çok büyük Fenerbahçeliydi diye ucuz ucuz pr çalışmaları gördüm şimdi de Otokoç Fenerbahçe'ye 1 sezon daha sponsor olmuş.
Saran'ın güven oyu almak için yapacağı olağanüstü seçimde aday olacak buraya da yazıyorum. Kaçan bir şampiyonluk ya da Saran'ın davasında olumsuz bir durumda da bizim kongre üyelerinden de yeniden Ali Koç hamlesi beni şaşırtmaz. Ha kazanan Ali Koç kaybeden Fenerbahçe olur böyle bir durumda bir daha yolun Fenerbahçeyle bir daha kesişmez inşallah Ali senden nefret ediyoruz.
Nihat Özdemir diyorlar diğeri siyasete giriyor siyasetten birinin oğlu ipucu Kasımpaşa’nın stadının ismi ne @xdragxx

• Beğendim
Reactions: xdragxx

Forum İstatistikleri

Konular
176,540
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy