Nerde la ?Bir Ali Koç konun daha varmış@xdragxx
Nerde la ?Bir Ali Koç konun daha varmış@xdragxx
Nerde la ?![]()
Ne kadar kötüsün 😁😁Başkanınızın kıymetini bilin. Ligin şampiyonu zaten belli, Galatasaray. Bu yüzden ikinci olmak da şampiyonlukla eşdeğerdir. İnşallah olağanüstü kongreyi de Ali Koç kazanacaktır düşmanlarına inat.
Eeeee peki şimdi ne olacak? 😅Spor Konu: 'Ali Koç'
Hayal kırıklığı bazıları için 6 harflidir Ali Koç. Kendisiyle çok kısa bir diyoloğum bile olmuştu. 10 Kasım 2017'de Anıtkabir'e geldiğim zaman ben de Unifeb ile birlikte Anıtkabir'e gitmiştim. Kendisine çok büyük bir sevgi seli vardı ve foto çektirme hayalim yalan olmuştu.
Herkesten ayrılıp Anıtkabir'den çıkarken ben Anıttepe tarafından çıkmak için yola koyuldum. Anıtkabir'i bilen bilir Anıttepe tarafı araçların girdiği yerdir ordan genelde araçla çıkamazsınız. Ali Koç'un şoförü de ordan çıkmaya çalışmış galiba araçla geri dönüyorlardı bir baktım arabada Ali Koç başkanım diye seslendim...
- xdragxx
- ali koç fenerbahçe
- Cevap: 149
- Forum: Favori Sözlük
Süper modumuz @xdragxx geldiğinde birleştirir konularınıNe kadar kötüsün 😁😁
Eeeee peki şimdi ne olacak? 😅
Süper emeklide yetki ne arasın, garibanız bizSüper emekliler yapamıyor mu?![]()
İkisini de ben açmışım bir deBir Ali Koç konun daha varmış@xdragxx
😄😄 Slaven Biliç içinde iki tane konu açılmış. Ona da bir el atmak lazım. 😅Süper emeklide yetki ne arasın, garibanız biz![]()
Slaven Biliç konuları birleşimi seni bekler süper modum. ☺️İkisini de ben açmışım bir deBurda daha sakinmişim ama esas konuda sinir git gide artmış
Neyse birleştireyim konuları.
Aykut kocamanda başkanlığa aday @xdragxxİkisini de ben açmışım bir deBurda daha sakinmişim ama esas konuda sinir git gide artmış
Bir şey daha diyebilir miyim? 😅İkisini de ben açmışım bir deBurda daha sakinmişim ama esas konuda sinir git gide artmış
Yok o ayrı bir konu olabilir sıkıntı yokBir şey daha diyebilir miyim? 😅
Ali Koç Vizyonu diye bir konu daha var. Bununla bir alakası var mı? 😄😄
Allah razı olsun. ( Faydasız sesiyle oku)Yok o ayrı bir konu olabilir sıkıntı yok![]()
Rüyanda da gördün müİkisini de ben açmışım bir deBurda daha sakinmişim ama esas konuda sinir git gide artmış
Çok gördümRüyanda da gördün mü![]()