İrlanda’ya gidip Jonathan Roche ile konuşsun @xdragxxYarın 19.00'a alarmı kurduk TV başına geçeceğiz. Bakalım mavişim yine neler diyecek![]()
Fenerbahçe taraftarı Shamrock Rovers taraftarı gibi değil Teknik direktörü kongre seçsin Takımda başkan olmasın Yönetim kurulu ekibi olsun imza toplamadan herkesin aday olma şanşı Yönetimi kurulu ekibinl kongre üyeleri yazsın öyle olsun @S.G.A.T. @12.Adam @BullyBence sorun Fenerbahçe taraftarlığının Fenerbahçe sevgisinin üzerinde olması. Bu yüzden şampiyon olamadan bırakmak istemiyor. Bir şeyi zorladıkça genellikle şansınız da azalır. 99 puan toplayıp yine şampiyon olamamaları, o sırada rakiplerinin muazzam performans sergilemesi büyük şanssızlık. Ben şampiyon olursa da bırakacağını düşünmüyorum muhtemelen şampiyonlar liginde de kulübün başında olmak isteyecektir.
Normalde Tüzüğe göre Haziranda olması lazım Mali genel kurulun Eylül’e attı Süper kupayı kazanmak istiyor lig ikincisi lig üçüncüsü Kupa finalistin Kupa şampiyonu ve Lig şampiyonu @RüzgarGülüNeden istifa etmediğini anlamadığım kişi.
6 bin imza toplanmış eğer eylüle kadar kupa alırım diye düşünüyor Süper kupa 4 lü format olacakFenerbahçe Başkanı Ali Koç, olağanüstü kongre kararı almayacaklarını açıkladı. Koç, "Yüksek Divan Kurulu'nda bundan sonraki süreç için söylediklerimizin arkasındayız. İstifa etmeyi doğru bulmuyorum." diyerek seçime gitmeyeceğini söyledi.
An itibariyle Galatasaray taraftarları çok mutlu. 😁
Nerdesin lan nerde ? Arkandayım lan djdjdndn
Pazar gecesi aklıma geldikçe az kaldı Ali azzzzzz
Ben İrlanda’nın futbol kültürü bize benziyorNerdesin lan nerde ? Arkandayım lan djdjdndn
1 sene arayla açmış, sinirden unutup yeniden açmış belli ki evetSinirden açmıştır olağanüstü seçimli kongre eylülde Tavuk yemekten iyidir @Bully
Olağanüstü seçimli kongre olacak Fenerbahçe’de @Bully1 sene arayla açmış, sinirden unutup yeniden açmış belli ki evet![]()
Başkanınızın kıymetini bilin. Ligin şampiyonu zaten belli, Galatasaray. Bu yüzden ikinci olmak da şampiyonlukla eşdeğerdir. İnşallah olağanüstü kongreyi de Ali Koç kazanacaktır düşmanlarına inat.Olağanüstü seçimli kongre olacak Fenerbahçe’de @Bully
Zannetmem Aziz Yıldurım Galatasaray 4.Yıldızı taktı diye gitti Tarih tekerrür eder bu defa 5.Yıldızı yaktı diye yollanır @BullyBaşkanınızın kıymetini bilin. Ligin şampiyonu zaten belli, Galatasaray. Bu yüzden ikinci olmak da şampiyonlukla eşdeğerdir. İnşallah olağanüstü kongreyi de Ali Koç kazanacaktır düşmanlarına inat.