Spor Ali Koç

Allah büyük be Ali. Dün gram katkın olmadığı şampiyonlukta bu şampiyonluk Fenerbahçe'nin şampiyon olmasıın isteyen Fenerbahçelilere armağan olsun diye bizim gibi muhalif kesime laf ettin 24 saat geçmedi küme düşen takımdan 4 yedin :A
Sütişte bir şeye şahit oldum istediği başkan adayı farklı Siyasetten birisini istiyorlar @xdragxx

Allah büyük be Ali. Dün gram katkın olmadığı şampiyonlukta bu şampiyonluk Fenerbahçe'nin şampiyon olmasıın isteyen Fenerbahçelilere armağan olsun diye bizim gibi muhalif kesime laf ettin 24 saat geçmedi küme düşen takımdan 4 yedin :A
Maç konusunu açmayarak (yoğundum Allah istemedi demek ki) 12.adam ve senin belki de forumda daha uzun süre kalmanızı sağladım. 😅

Geçen sene elinize tarihi fırsat geçmişti. Napoliden Osimheni Galatasaray değil siz kiralasaydınız geçen sene şampiyondunuz.
Ama siz ne yaptınız Dzeko var En Nesyri var Cenk var diyip uğraşmadınız bile.
O Osimhen Galatasarayı şampiyon yaptı. Neyse seneye yok en azından dedik bu kez de bonservisle aldılar. 2-3 sene daha şampiyonluk gelmez geçmiş olsun...
4 sene üst üste marşını 5 sene olarak güncelleyeceksin belki de 6 yazıklar olsun sana.

Geçen sene elinize tarihi fırsat geçmişti. Napoliden Osimheni Galatasaray değil siz kiralasaydınız geçen sene şampiyondunuz.
Ama siz ne yaptınız Dzeko var En Nesyri var Cenk var diyip uğraşmadınız bile.
O Osimhen Galatasarayı şampiyon yaptı. Neyse seneye yok en azından dedik bu kez de bonservisle aldılar. 2-3 sene daha şampiyonluk gelmez geçmiş olsun...
4 sene üst üste marşını 5 sene olarak güncelleyeceksin belki de 6 yazıklar olsun sana.
Yasadışı olaylamı transfer yaparım Fenerbahçe yaparsa bu hemen operasyona döner üstü kapanmaz @xdragxx

Ben iki defans sistemi ile oynadım 2-0-1 taktiği ile oynadım kaleci kırmızı kart gördüğünde 2-1-1 taktiğiydi kaptan değiştirdi 3-0-1 @xdragxx