Avatarıma bak acımam sıkarım bi tane@Forumdash geldi şimdi, tüymenin tam zamanı. Birazda o bizi özlesin.![]()
Avatarıma bak acımam sıkarım bi tane@Forumdash geldi şimdi, tüymenin tam zamanı. Birazda o bizi özlesin.![]()
İyi kurunun yanında yaş da yansın nereye gidiyorsan git.@Forumdash geldi şimdi, tüymenin tam zamanı. Birazda o bizi özlesin.![]()
Squid Game mi o? İzlemeyeceğime yemin ettim.Avatarıma bak acımam sıkarım bi tane![]()
Telefon numaramız var.İyi kurunun yanında yaş da yansın nereye gidiyorsan git.![]()
Suya mı yazdın, benim niye haberim yok???Squid Game mi o? İzlemeyeceğime yemin ettim.
Telefon numaramız var.![]()
Bu devirde telefonu olmayan mı var?Suya mı yazdın, benim niye haberim yok???
Sebeb-i ahval?Squid Game mi o? İzlemeyeceğime yemin ettim.
Telefon numaramız var.![]()
Ha dur ben yanlış anladım.Bu devirde telefonu olmayan mı var?![]()
Popüler olan şeylere alerjim var.Sebeb-i ahval?![]()
Ha dur ben yanlış anladım.Senin telefon numaranın yararı ne gel işte haftada 1 sonra istediğini yap.
![]()
Dark da popiydiPopüler olan şeylere alerjim var.
![]()
Sadece Türkiye'de çok popiydi. Diğer ülkelerde mağazaları falan açılmadı.Dark da popiydi![]()
Of iyi Merkel gitti ona yan sen o zaman.Popüler olan şeylere alerjim var.
![]()
Hükümetsiz kaldık Selo. Devlet elden gidiyor.Of iyi Merkel gitti ona yan sen o zaman.![]()
Bir gün koca Alamanya bile bizim DEVLETİMİZE muhtaç kalacaktı.Hükümetsiz kaldık Selo. Devlet elden gidiyor.![]()
Sen de Türkiyedeki vaziyete göre tavır koySadece Türkiye'de çok popiydi. Diğer ülkelerde mağazaları falan açılmadı.![]()
Doğru türk turistler olmasa Almanya batacak. 1 TL 10 €'yu geçti. Rezalet...Bir gün koca Alamanya bile bizim DEVLETİMİZE muhtaç kalacaktı.![]()
![]()
Siyasi mesajdan mesajım silinsin üstüne ceza alayım istemiyorum ama sen anladın.Doğru türk turistler olmasa Almanya batacak. 1 TL 10 €'yu geçti. Rezalet...
Ich bin Deutsch.Sen de Türkiyedeki vaziyete göre tavır koyTR'de henuz açılmadı bişey
![]()
Ben Türkiye'yi seviyor çok. ❤️Siyasi mesajdan mesajım silinsin üstüne ceza alayım istemiyorum ama sen anladın.![]()
Kıvırma seni Türkçe'si bozuk AlamancıIch bin Deutsch.
Berlin'de de açmışlar. Oluşan izdiham gözlerimi kanattı resmen.
------
Ben Türkiye'yi seviyor çok. ❤️
Sen susmak, çok konuşmak.Kıvırma seni Türkçe'si bozuk Alamancı![]()
Anladim. Akımı geç takip ettiğin için kendine kızıyorsun ama bize popilere karşiyim diyorsunIch bin Deutsch.
Berlin'de de açmışlar. Oluşan izdiham gözlerimi kanattı resmen.
------
Ben Türkiye'yi seviyor çok. ❤️