Bu arada UŞM AB grubundan puan vermediysen ben kendimi 69 buldumAaa doğru maç var ya, bak buradan puan alamayan bile çıkabilir. Her şeyi kafanda harmanlayıp güzel tahmin yapma fırsatı.
Bu arada UŞM AB grubundan puan vermediysen ben kendimi 69 buldumAaa doğru maç var ya, bak buradan puan alamayan bile çıkabilir. Her şeyi kafanda harmanlayıp güzel tahmin yapma fırsatı.
Neden bunu yapacağını hiç anlamadım ama ' ' den bir şey olduğu anlaşılıyor.Mesajımı imha edeyim o zaman.
Öf yine mi yanlış yaptım, gerçi 2 puanlık bir hata daha yakalamıştım ondan bunun da ihtimali yüksek, bir kontrolden geçiriyorum şimdi.Bu arada UŞM AB grubundan puan vermediysen ben kendimi 69 buldum
Belki ben de vardır hata ama bir iki kere hesapladım 69 çıktıÖf yine mi yanlış yaptım, gerçi 2 puanlık bir hata daha yakalamıştım ondan bunun da ihtimali yüksek, bir kontrolden geçiriyorum şimdi.
Yok ya bu sefer tek tek doğru düzgün hesapladım yine 71Belki ben de vardır hata ama bir iki kere hesapladım 69 çıktı
Camdaki Kız 6 2 6 14 puanYok ya bu sefer tek tek doğru düzgün hesapladım yine 71
Peki benim 8+8'i 18 bulmam, o kadar da sayısalcıyız.Camdaki Kız 6 2 6 14 puan
BZÇ 3 3 3 9 puan
Barbaros 10 10 10 30 puan
UŞM 8 / 8 16 puan
Böyle 69 buldum ben
@EmreCan ile puanlarımız eşit, averaj hesabına göre kim lider?Peki benim 8+8'i 18 bulmam, o kadar da sayısalcıyız.
Ben de sayısalcıyım, matematikte batıp mezuna kaldım. Bu işler pek önemli değil en fazla sınavda bir iki soru işlem hatasına kurban gider ben de sık yapıyorumPeki benim 8+8'i 18 bulmam, o kadar da sayısalcıyız.
Lider tabii ki benim@EmreCan ile puanlarımız eşit, averaj hesabına göre kim lider?
Harf sıralamasına göre de lider benimLider tabii ki benim
Onu bunu boşver ikimiz de gönüllerin lideri olakHarf sıralamasına göre de lider benim
Son güne kadar genel hesaplama yapmıyorum.@EmreCan ile puanlarımız eşit, averaj hesabına göre kim lider?
Keşke 1-2 olsa, ben daha fazla kaçırmıştım ki YKS'yi hayal bile edemiyorum.Ben de sayısalcıyım, matematikte batıp mezuna kaldım. Bu işler pek önemli değil en fazla sınavda bir iki soru işlem hatasına kurban gider ben de sık yapıyorum
Sen gönüllerin lideri olabilirsin. Ben asıl lider olmak istiyorum.Onu bunu boşver ikimiz de gönüllerin lideri olak
İşte bu iş yaş senin adına üzüldüm asıl liderin ben olacağından haberin yok galiba hayallere kapılma Asıl lider benim çünküSen gönüllerin lideri olabilirsin. Ben asıl lider olmak istiyorum.
Halep oradaysa, arşın burada.Hodri meydan !İşte bu iş yaş senin adına üzüldüm asıl liderin ben olacağından haberin yok galiba hayallere kapılma Asıl lider benim çünkü
Hadi hodri meydanHalep oradaysa, arşın burada.Hodri meydan !
Başarılarının devamını diliyoruz.