2021 Reyting Tahminleri Yarışması - 1. Sezon | Grup Aşaması

• Beğendim
Reactions: slhttnmtl
Dün gece foruma girmediğim için unuttum tahmin yapmayı. :(
O benim de salı başıma geldi resmen -88 yedim :A
------

Benim grupta biri benim gibi unutmazsa hayatta geçemem turu keşke risk alıp düşük yazsaydım Sadakatsize yorumlardan düşebilir diye düşündüm ama risk almak istemedim. Gerçi bu kadar AB düşüşü yazmazdım ben de.

Benim grupta biri benim gibi unutmazsa hayatta geçemem turu keşke risk alıp düşük yazsaydım Sadakatsize yorumlardan düşebilir diye düşündüm ama risk almak istemedim. Gerçi bu kadar AB düşüşü yazmazdım ben de.
bütün gruplarda unutmuş birileri var ne yazık ki senin grubunda bunu yapan sensin :A :A

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24
------

Sadakatsiz insanları şaşırtıyor, geçen hafta da onun yüzünden puan alamayanlar, 1 alanlar çoktu yine aynısı oldu. :A

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24
------

Zaten tahmin yapmayı unutarak büyük bir dezavantaj oluşuyor, bir de -10 almamız çok gereksiz bence. :A @slhttnmtl

Benim de. :( Ben diziler yükselir diye düşünürken hepsi birden düşmüş.
Bu hafta çok ilginç geliyor sonuçlar. Pazartesi ve Salı ciddi yükselme vardı reytinglerde hadi Çarşamba Kuruluş Osman geldi diye düştüler diğer yapımlar ama bugün yeni rakip falan da yoktu maç ta yoktu yinede düşmüşler.

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy

Forum İstatistikleri

Konular
173,090
Üyeler
8,483
Son Üye
justking