Tahmin listesine cuma günkü maçı da eklesene tahmin etmesi zor olur.3. GÜN SONUÇLARI AÇIKLANDI!
Tahmin listesine cuma günkü maçı da eklesene tahmin etmesi zor olur.3. GÜN SONUÇLARI AÇIKLANDI!
Mantıklıymış, halledeyim orayı.Tahmin listesine cuma günkü maçı da eklesene tahmin etmesi zor olur.![]()
O benim de salı başıma geldi resmen -88 yedimDün gece foruma girmediğim için unuttum tahmin yapmayı.![]()
Benim grupta biri benim gibi unutmazsa hayatta geçemem turu keşke risk alıp düşük yazsaydım Sadakatsize yorumlardan düşebilir diye düşündüm ama risk almak istemedim. Gerçi bu kadar AB düşüşü yazmazdım ben de.3. GÜN SONUÇLARI AÇIKLANDI!
Sadakatsiz geçen hafta alacağı oranları bu hafta aldığı için düşük gitmişim.3. GÜN SONUÇLARI AÇIKLANDI!
bütün gruplarda unutmuş birileri var ne yazık ki senin grubunda bunu yapan sensinBenim grupta biri benim gibi unutmazsa hayatta geçemem turu keşke risk alıp düşük yazsaydım Sadakatsize yorumlardan düşebilir diye düşündüm ama risk almak istemedim. Gerçi bu kadar AB düşüşü yazmazdım ben de.
Benim grupta unutan zor çıkar bencebütün gruplarda unutmuş birileri var ne yazık ki senin grubunda bunu yapan sensin![]()
![]()
Sadakatsiz insanları şaşırtıyor, geçen hafta da onun yüzünden puan alamayanlar, 1 alanlar çoktu yine aynısı oldu.O benim de salı başıma geldi resmen -88 yedim
------
Benim grupta biri benim gibi unutmazsa hayatta geçemem turu keşke risk alıp düşük yazsaydım Sadakatsize yorumlardan düşebilir diye düşündüm ama risk almak istemedim. Gerçi bu kadar AB düşüşü yazmazdım ben de.
Reytinglerine sadakat göstermiyorSadakatsiz insanları şaşırtıyor, geçen hafta da onun yüzünden puan alamayanlar, 1 alanlar çoktu yine aynısı oldu.![]()
Adı da her yere uyuyorReytinglerine sadakat göstermiyor![]()
Zaten tahmin yapmayı unutarak büyük bir dezavantaj oluşuyor, bir de -10 almamız çok gereksiz bence.O benim de salı başıma geldi resmen -88 yedim
------
Benim grupta biri benim gibi unutmazsa hayatta geçemem turu keşke risk alıp düşük yazsaydım Sadakatsize yorumlardan düşebilir diye düşündüm ama risk almak istemedim. Gerçi bu kadar AB düşüşü yazmazdım ben de.
Kuralları olduğu gibi devam ettiriyorum, format da benim olmadığından maalesef elimden bir şey gelmez.Zaten tahmin yapmayı unutarak büyük bir dezavantaj oluşuyor, bir de -10 almamız çok gereksiz bence.@slhttnmtl
O unuttuğuna iyice pişman etmek için galibaZaten tahmin yapmayı unutarak büyük bir dezavantaj oluşuyor, bir de -10 almamız çok gereksiz bence.@slhttnmtl
Neyse ben unutmama rağmen sadece 10 puan geriye düşmüşüm, sen derdine yan.O unuttuğuna iyice pişman etmek için galiba![]()
Yazdığın uçuk rakamlar batırdı seni, yeni sezona diziler düşüşle başlıyor sen takmışsın roketi.Nazar değdi bana sanırım18 ne
Bugün ki tahminm müq olcakYazdığın uçuk rakamlar batırdı seni, yeni sezona diziler düşüşle başlıyor sen takmışsın roketi.![]()
Benim de.Tahminlerim berbat ötesi bugün![]()
Bu hafta çok ilginç geliyor sonuçlar. Pazartesi ve Salı ciddi yükselme vardı reytinglerde hadi Çarşamba Kuruluş Osman geldi diye düştüler diğer yapımlar ama bugün yeni rakip falan da yoktu maç ta yoktu yinede düşmüşler.Benim de.Ben diziler yükselir diye düşünürken hepsi birden düşmüş.