Ben Çukurova'dan cenaze var güzel artış bekliyordum ters tepti ama Camdaki Kız ama yorumlardan düşürmüştüm.Benim de. Ben diziler yükselir diye düşünürken hepsi birden düşmüş.
Aynı şekilde bende Çukurova için uçmuştum, geçen sezon karakterlerin ayrıldığı bölümler reytingleri artıyordu hep.Ben Çukurova'dan cenaze var güzel artış bekliyordum ters tepti ama Camdaki Kız ama yorumlardan düşürmüştüm.
Sadece bu hafta değil, bence bu sezon dengesiz sonuçlar geldi ve geliyor. Diğer günler böyle olmaz umarım.Bu hafta çok ilginç geliyor sonuçlar. Pazartesi ve Salı ciddi yükselme vardı reytinglerde hadi Çarşamba Kuruluş Osman geldi diye düştüler diğer yapımlar ama bugün yeni rakip falan da yoktu maç ta yoktu yinede düşmüşler.
Ben Çukurova'dan cenaze var güzel artış bekliyordum ters tepti ama Camdaki Kız ama yorumlardan düşürmüştüm.
Ben tam tersi iki dizi için geçen haftaya göre daha düşük reytingler yazdım ama bu kadar düşük değil -10/15 gittim yinede çok uzak kaldım ama Barbaroslarda bütün gruplarda +1 yazdım geçen hafta GS ve FB maçları yüzünden düştü sanmıştım galiba sorun maçlarda değilAynı şekilde bende Çukurova için uçmuştum, geçen sezon karakterlerin ayrıldığı bölümler reytingleri artıyordu hep.
------
Sadece bu hafta değil, bence bu sezon dengesiz sonuçlar geldi ve geliyor. Diğer günler böyle olmaz umarım.
Camdaki Kız AB grubunda ben de tam puan almadım çok düşmüş Barbaroslar da full aldım galibaBen tam tersi iki dizi için geçen haftaya göre daha düşük reytingler yazdım ama bu kadar düşük değil -10/15 gittim yinede çok uzak kaldım ama Barbaroslarda bütün gruplarda +1 yazdım geçen hafta GS ve FB maçları yüzünden düştü sanmıştım galiba sorun maçlarda değil
hadi ya Barbaroslara düşük mı yazdın ben diziyi izlediğim için kendimi fazla kaptırdımCamdaki Kız AB grubunda ben de tam puan almadım çok düşmüş Barbaroslar da full aldım galiba
Ya aslında geçen haftaya yakın yazdım. Hatta çok hafif yüksek. Yani yakınlık olarak çok uzak değil hatta Total 6 dedim 5,99 geldihadi ya Barbaroslara düşük mı yazdın ben diziyi izlediğim için kendimi fazla kaptırdım
FOX sayesinde USM hesaplaması çok kolay olacak.Uzak Şehrin Masalı olmadığı için AB grubu hesaplanmayacak galiba ilk 100de yok
Herkes tam aldı galibaFOX sayesinde USM hesaplaması çok kolay olacak.
Ben 2 reyting yazdım TOTAL'de.Herkes tam aldı galiba
Yok, birkaç uçuk rakam vardı yani 23.00'te yayınlanan bir dizi için yükselişli bir rakam bile vardı.Herkes tam aldı galiba
İyi yapmışım ama bizim grup da kötü yapmamış birisi bir sürpriz olur unutursa anca öyle çıkarım4. GÜN SONUÇLARI BELLİ OLDU!
Sadece 1 yarışmacı tahmin yapmayı unuttu ve bu zorlu günde gayet güzel bir tablo ortaya çıktı.
Yok, birkaç uçuk rakam vardı yani 23.00'te yayınlanan bir dizi için yükselişli bir rakam bile vardı.
Biraz daha kendini göster yeter, hatta bir kişi tahmin yapmayı unutursa hayırlı olsun sanaİyi yapmışım ama bizim grup da kötü yapmamış birisi bir sürpriz olur unutursa anca öyle çıkarım
kerem diye bekledim.Sadece 1 yarışmacı tahmin yapmayı unuttu
Unutan olmazsa imkansız kötü yapacak arkadaşlar değil bunlarBiraz daha kendini göster yeter, hatta bir kişi tahmin yapmayı unutursa hayırlı olsun sana
Kimseye gözükmeden her gün gelip yapıyor.kerem diye bekledim.
Yani aslında da böyle sürprizli bir gün olsa belki.Unutan olmazsa imkansız kötü yapacak arkadaşlar değil bunlar
Bugün zorlu gün ama kendime güvenmiyorum bugünKimseye gözükmeden her gün gelip yapıyor.
Yani aslında da böyle sürprizli bir gün olsa belki.
Aaa doğru maç var ya, bak buradan puan alamayan bile çıkabilir. Her şeyi kafanda harmanlayıp güzel tahmin yapma fırsatı.Bugün zorlu gün ama kendime güvenmiyorum bugün
Mesajımı imha edeyim o zaman.Kimseye gözükmeden her gün gelip yapıyor.