- Reaksiyon puanı
- 114,367
- Puanı
- 1,060
Yeni üyeydim, objektif seçilmem normal şimdide dereceye girebilirdim olmadıSaçmalık diyip gülüp geçiyorum sadece...
Yeni üyeydim, objektif seçilmem normal şimdide dereceye girebilirdim olmadıSaçmalık diyip gülüp geçiyorum sadece...
Teşekkür ederim bir çok kategoriye daha damga vurmuştun ama limit olunca dereceye giremedinBöyle önemli bir etkinliği yeniden başlatman çok güzel oldu emeğine sağlık. @Dosi
Tüm seçimlere katılmakla beraber 4 kategoride birden dereceye girmeyi beklemiyordum yazan herkese teşekkürler.
Ben sana niye seçildin demedim, benim seçilmemem saçmalık dedim...Yeni üyeydim, objektif seçilmem normal şimdide dereceye girebilirdim olmadı
Başka türlü algılanıyor ama o mesajBen sana niye seçildin demedim, benim seçilmemem saçmalık dedim...
@DarkLegenD'e oy kullanan da bir tek benim sanırım.3. Kişi @The_Erinch 'ti 3 oyla. Ben 1 tane oy aldım, @mrt-06 oylamıştı beni
Sen bile neden bana oy verdiğini bilmiyorsun zaten.@DarkLegenD'e oy kullanan da bir tek benim sanırım.
2017 de mesajlarına smile kullanmayıp en ciddi üye olmak istemişti ama kısmet en acayip üyede dereceye girmek oldu @DarkLegenD@DarkLegenD'e oy kullanan da bir tek benim sanırım.
Geldi@Maskeli Fedai konuya tepki bekliyorum 😊
Felsefe okuyorsun ve arada çözmesi güç şeyler yazıyorsun diye.Sen bile neden bana oy verdiğini bilmiyorsun zaten.
Ben seninle barıştım artık
Bu kez sırayı @pompy'e kaptırdı.2017 de mesajlarına smile kullanmayıp en ciddi üye olmak istemişti ama kısmet en acayip üyede dereceye girmek oldu @DarkLegenD
Küs müydük..Ben seninle barıştım artık
Sanane.."Olmamış" mı attın...
Aynen benim her konumu baltalayıp duruyor ve meyvesini kötümser üye alarak almış ama yinede zirveyi görememişBu kez sırayı @pompy'e kaptırdı.
Enler listesini yapmadın diye geçici '' modundaydıkKüs müydük..