2019/2020 Fav10 Enleri Belli Oldu!

4. sırada 6 oy ile @mesmeso61 5 oy ile de @Turkuazz yer aldı.
@bazinga ve ben yanlış hatırlamıyorsam 2 oy aldık. En Sabırlı üye de de ikimiz dışında 5 oy alan olmadı :A
Adminimiz 'bazinga' olduktan sonra eğlenceli yönü ortaya çıkmıştı. Korona zamanında ise tavan yaptı :A
Neden biliyor musun? Adamın iş stresi yok, tamamen boşta şu anda, ondan bu rahatlığı. Eskiden de öğrencilik stresi vardı. Şimdi kafası rahat, strese girmiyor. İzole bir şekilde yaşıyor @bazinga. :D

• Güldürdün
Reactions: Dosi and bazinga
Neden biliyor musun? Adamın iş stresi yok, tamamen boşta şu anda, ondan bu rahatlığı. Eskiden de öğrencilik stresi vardı. Şimdi kafası rahat, strese girmiyor. İzole bir şekilde yaşıyor @bazinga. :D
E yani herkes steresi farklı kontrol ediyor. Ben öğrenciyken foruma doğru düzgün giremiyordum ama çalışırken aktif olmaya başlamıştım. Ders arası konu açtığımı hatırlıyorum :F işleri bırakıncada filmlere verdim kendimi :A

• Güldürdün
Reactions: Araf
E yani herkes steresi farklı kontrol ediyor. Ben öğrenciyken foruma doğru düzgün giremiyordum ama çalışırken aktif olmaya başlamıştım. Ders arası konu açtığımı hatırlıyorum :F işleri bırakıncada filmlere verdim kendimi :A
Bir de ayrıca forumdaki üyeler de iş ya da öğrencilik stresinden kurtulup, çok fazla sıkıntı yaşatmayınca, @bazinga dedemiz ayrıca strese girmiyor. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Bir de ayrıca forumdaki üyeler de iş ya da öğrencilik stresinden kurtulup, çok fazla sıkıntı yaşatmayınca, @bazinga dedemiz ayrıca strese girmiyor. :A
Emin ol yine sıkıntılar oluyordu ama bazinga sabırlı olduğu için stressiz haledebildi bazı mevzuları. Ben de onu rahatsız ettim arada :A

• Güldürdün
Ağlayan bir palyaço olduğum kanıtlanmış... İçim kan ağlarken komik ve eğlenceli bulunmam hoşuma gitti teşekkürler. :bhr:

Fanatikliğim ile de gurur duyuyorum. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
O zaman İsveç'i Türkiye'nin bünyesine alalım. Ülkenin adını "İsveç Türk Cumhuriyeti" olarak değiştirelim. Demirbaş Karl ile tarihsel bağımız da var hazır. :A
Aynen eski geçmişimiz var ve burasıda yavru vatan olur Kıbrıs gibi :A :A

• Güldürdün
Bizdeki nüfusu sizin oraya aktarırız hem. 450.295 m2 yüzölçümüne sahipsiniz ama nüfusunuz 10 milyon. Suriye vatandaşlarını size gönderebiliriz en başta. :A
Haha :F
Yok ya adamları 2 kere yerinden etmeyelim. Türkiye'ye alışmışlardır artık. Biz Türkleri alalım:A

• Güldürdün