Olmadı bu ben listede olmalıydımVeliahtına iyi davranmalı @denizz19
Olmadı bu ben listede olmalıydımVeliahtına iyi davranmalı @denizz19
Forumda yoktun ki neye oy vereceklerdi? senin yerine ben damga vurdumOlmadı bu ben listede olmalıydım
Ayy senin de en güzel avatarla listeye girmişsin neresi güzel alt tarafı bir kediForumda yoktun ki neye oy vereceklerdi? senin yerine ben damga vurdum
Ben avatarımdakini uzun süre köpek sanmıştım. @Tolstoyevski beni aydınlattıErkek avcısı çok forumda şaşırmam
Ben avatarımdakini uzun süre köpek sanmıştım. @Tolstoyevski beni aydınlattı
Yok artıkBen avatarımdakini uzun süre köpek sanmıştım. @Tolstoyevski beni aydınlattı
Bu şirin kediyi bile köpekçik sanan bir insandan zarar gelmez
Ciddiyim Tols googleden kedi olduğunu yazan görsellerle inandırdı beni @MEnesYok artık
Zaten tüm kategorilerin puanlamasını merak etmiyor değilimBir iki kategoride aldığın dereceleri paylaşacağım sonradan.
Kendine ne güzel bir ödül hazır etmişsin ben de 2016'da en iyi çıkış yapandım
Çok çalkantılı bir forum hayatım oldu bakma sen çoktan veda etmiş olabilirdim foruma ama dostlarımı bırakamadım onlarda hep yanımda oldularZaten tüm kategorilerin puanlamasını merak etmiyor değilim
4 yılda çok iyi yerlere geldiğin belli Zeynepcim 🥰
İkna yöntemleri var demek ki yoldaşımızın...Ciddiyim Tols googleden kedi olduğunu yazan görsellerle inandırdı beni @MEnes
Aynen. O kadar filmi hep ikna kabiliyeti sayesinde izlettirdi @Tolstoyevskiİkna yöntemleri var demek ki yoldaşımızın...
Benim en objektif üye olmadığım bir ortama diyecek bir şey bulamıyorum...
Ben zamanında oldum ama sen olamadımBenim en objektif üye olmadığım bir ortama diyecek bir şey bulamıyorum...
3. Kişi @The_Erinch 'ti 3 oyla. Ben 1 tane oy aldım, @mrt-06 oylamıştı beniFilozof üyeyi @DarkLegenD'i seçmemiz gerekiyordu. Felsefe okuyor adam, çok anlamlı olurdu.
Saçmalık diyip gülüp geçiyorum sadece...Ben zamanında oldum ama sen olamadım