Olmadı bu ben listede olmalıydımVeliahtına iyi davranmalı@denizz19
Olmadı bu ben listede olmalıydımVeliahtına iyi davranmalı@denizz19
Forumda yoktun ki neye oy vereceklerdi?Olmadı bu ben listede olmalıydım![]()
Ayy senin de en güzel avatarla listeye girmişsin neresi güzel alt tarafı bir kediForumda yoktun ki neye oy vereceklerdi?senin yerine ben damga vurdum
![]()
Ben avatarımdakini uzun süre köpek sanmıştım. @Tolstoyevski beni aydınlattıErkek avcısı çok forumda şaşırmam![]()
Ben avatarımdakini uzun süre köpek sanmıştım. @Tolstoyevski beni aydınlattı![]()
Yok artıkBen avatarımdakini uzun süre köpek sanmıştım. @Tolstoyevski beni aydınlattı![]()
Bu şirin kediyi bile köpekçik sanan bir insandan zarar gelmez![]()
![]()
CiddiyimYok artık![]()
Zaten tüm kategorilerin puanlamasını merak etmiyor değilimBir iki kategoride aldığın dereceleri paylaşacağım sonradan.
Kendine ne güzel bir ödül hazır etmişsinben de 2016'da en iyi çıkış yapandım
![]()
Çok çalkantılı bir forum hayatım oldu bakma senZaten tüm kategorilerin puanlamasını merak etmiyor değilim
4 yılda çok iyi yerlere geldiğin belli Zeynepcim 🥰
İkna yöntemleri var demek ki yoldaşımızın...
Aynen. O kadar filmi hep ikna kabiliyeti sayesinde izlettirdiİkna yöntemleri var demek ki yoldaşımızın...![]()
Benim en objektif üye olmadığım bir ortama diyecek bir şey bulamıyorum...
Ben zamanında oldum ama sen olamadımBenim en objektif üye olmadığım bir ortama diyecek bir şey bulamıyorum...![]()
3. Kişi @The_Erinch 'ti 3 oyla. Ben 1 tane oy aldım, @mrt-06 oylamıştı beniFilozof üyeyi @DarkLegenD'i seçmemiz gerekiyordu. Felsefe okuyor adam, çok anlamlı olurdu.![]()
Saçmalık diyip gülüp geçiyorum sadece...Ben zamanında oldum ama sen olamadım![]()