Gerçekten böyle mi düşünüyorsun?arada çözmesi güç şeyler yazıyorsun
Hahaha
O zaten öldü benim içinOnu istersen öldür Hainku umrumda değil @MasacRE
O listeye neden girdiğimi anlamadım. Birinci olan kişinin davanışlarıyla da uzaktan yakından alakam yok zaten.2017 de mesajlarına smile kullanmayıp en ciddi üye olmak istemişti ama kısmet en acayip üyede dereceye girmek oldu @DarkLegenD
Yapma..O zaten öldü benim için
Ben 40 bin oldum. Hediyemi isterim
Her konuda hainlik yapmayı nasıl başarıyorsun be adamOnu istersen öldür Hainku umrumda değil @MasacRE
Gerçi bu konuda @pompy ile yarışamazsın ama yine de bazen onun kadar oluyorsun.Gerçekten böyle mi düşünüyorsun?
Çünkü aslında sen daha acayipsin bazen iyi bazen kötü davranıyorsun. Bazen smile atmıyorsun bazen tersi. DAHA çok var saymamı istersenO listeye neden girdiğimi anlamadım. Birinci olan kişinin davanışlarıyla da uzaktan yakından alakam yok zaten.
Tamam kuru tebrik yap yeterYapma..
Konuya beğeni atHer konuda hainlik yapmayı nasıl başarıyorsun be adam
Birisi bana bu özelliği yüklemiş kütük dostum DayanamıyorumHer konuda hainlik yapmayı nasıl başarıyorsun be adam
Acilen hainlik yapmayı bırakmalısın...Birisi bana bu özelliği yüklemiş kütük dostum Dayanamıyorum
Bunu benden istemeyin..Acilen hainlik yapmayı bırakmalısın...
Gerçi bu konuda @pompy ile yarışamazsın ama yine de bazen onun kadar oluyorsun.
Artık kendimi tanıyamıyorum.Çünkü aslında sen daha acayipsin bazen iyi bazen kötü davranıyorsun. Bazen smile atmıyorsun bazen tersi. DAHA çok var saymamı istersen