Konuya beğeni atıp sonuç değerlendirmesi yapmak 😊Sonuçsa neden neyi beklıyorsunuz dedin Ben de acıklama yapıoyom
İnceledim şimdi sonuçları. Objektif birisi olarak görülmem sevindirdi. Teşekkür ediyorum oy veren arkadaşlaraObjektif üyede dereceye girdiniz
Dün gecede etiketlemiştim başka konuya )
Müsait olduğunda bakarsın sonuçlara
Emeğine sağlık zorlu bi süreç geçirmişindinKonuya beğeni atıp sonuç değerlendirmesi yapmak 😊
Rica ederim oy veren biride bendim. Oy vermeseydim şuan o derecede SABAR ekibinin diğer üyeleri derecede olacaktı )İnceledim şimdi sonuçları. Objektif birisi olarak görülmem sevindirdi. Teşekkür ediyorum oy veren arkadaşlara
Öyle oldu. Parmağımı da kestim sabah telefonu yere indirerek yazıyorum. Başka türlü yazamıyorum ve konuyu öyle hazır ettimEmeğine sağlık zorlu bi süreç geçirmişindin
geçmiş olsunÖyle oldu. Parmağımı da kestim sabah telefonu yere indirerek yazıyorum. Başka türlü yazamıyorum ve konuyu öyle hazır ettim
Yorumsal desteğini yaptın. Seni rahat bırakabilirim artıkgeçmiş olsun
@kerem başlayınca ben de o akıma kapıldımNeden benim üzerimden espri yapıyorsunuz
Yine klasik Zey çılgınlığından gelen bir detay silsilesi... Açıkçası umrumda olmadığını söylemiştim buradaki sonuçların. Üşengeçlikten dolayı çok yorum yapmıyorum izlediğim şeylere, onun etkisiyle çok da dikkat çekmemiş olabiliriz ve oy sayımız fazla gelmemiş olabilir. Yine de yazdığım zaman gayet detaylı ve SABARSAL yorumlar yaptığım da ortada yani. O yüzden olması gerekenden az sayıda oy aldığım çok açık.@Sherlock @MEnes geçen seferki enler listesinde dereceniz böyleydi:
1) Tolstoyevski (12 Oy)
2) Sherlock ve MEnes (6 Oy)
2 senede seçmenlerimizin değişimi ile sadece 1 oy fazla yaptınız ve ikinizde 7 oy adınız bu sene.
Sayım yaparken sonuçları kendime yolluyordum Twitter'da
Ekli dosyayı görüntüle 83218
Yeni seçmenler geçen sezon piyasada bile olmayan @Araf ve @bazinga ya kaydırmış oylarını
Bu seneki:
En İyi Yorumcu Üye
- Tolstoyevski -
Yazdığı uzun yorumlarla forum içinde dikkat çeken Tolstoyevski bu başarısını geçtiğimiz sezonlardaki gibi yeniden "en iyi yorumcu üye" seçilerek bir kez daha taçlandırdı.
1) Tolstoyevski (13 Oy)
2) Araf (11 Oy)
3) bazinga (10 Oy)
İkiniz durum değerlendirmesi yapın. Ne oldu da yerinizde saydınız? 1 oy yükseltmişsiniz ama sıralamada 2'den 4.e gerilemişsiniz
@Tolstoyevski 'de 1 oy yükseltmiş ve yüksek ihtimalle ona ve size 1 oy veren @Araf 'tır
Yinr çizginizi bozmadan aynı oranlarla devam etmişsiniz aslınsa. Bu sene limit koyduğum için dereceye almadım, ama 5 oy üstü derece oluyordu aslında Birazdan kutlama konusu işimi hal edeyim. Enler bitince rahatladımYine klasik Zey çılgınlığından gelen bir detay silsilesi... Açıkçası umrumda olmadığını söylemiştim buradaki sonuçların. Üşengeçlikten dolayı çok yorum yapmıyorum izlediğim şeylere, onun etkisiyle çok da dikkat çekmemiş olabiliriz ve oy sayımız fazla gelmemiş olabilir. Yine de yazdığım zaman gayet detaylı ve SABARSAL yorumlar yaptığım da ortada yani. O yüzden olması gerekenden az sayıda oy aldığım çok açık.
@Sherlock @MEnes geçen seferki enler listesinde dereceniz böyleydi:
1) Tolstoyevski (12 Oy)
2) Sherlock ve MEnes (6 Oy)
2 senede seçmenlerimizin değişimi ile sadece 1 oy fazla yaptınız ve ikinizde 7 oy adınız bu sene.
Sayım yaparken sonuçları kendime yolluyordum Twitter'da
Ekli dosyayı görüntüle 83218
Yeni seçmenler geçen sezon piyasada bile olmayan @Araf ve @bazinga ya kaydırmış oylarını
Bu seneki:
En İyi Yorumcu Üye
1) Tolstoyevski (13 Oy)
2) Araf (11 Oy)
3) bazinga (10 Oy)
İkiniz durum değerlendirmesi yapın. Ne oldu da yerinizde saydınız? 1 oy yükseltmişsiniz ama sıralamada 2'den 4.e gerilemişsiniz
@Tolstoyevski 'de 1 oy yükseltmiş ve yüksek ihtimalle ona ve size 1 oy veren @Araf 'tır
Umrumda olmadığını söylemiştim, o yüzden çok da mesele değil elbette. Hallet bakalım ve gerçekleri gör ve o konuda benden sıva aldığını kabul et artık...Yinr çizginizi bozmadan aynı oranlarla devam etmişsiniz aslınsa. Bu sene limit koyduğum için dereceye almadım, ama 5 oy üstü derece oluyordu aslında Birazdan kutlama konusu işimi hal edeyim. Enler bitince rahatladım
Kendin bile kabul etmişsin az olduğunu mesajlarda 5 dakikaya geliyorUmrumda olmadığını söylemiştim, o yüzden çok da mesele değil elbette. Hallet bakalım ve gerçekleri gör ve o konuda benden sıva aldığını kabul et artık...
Az olduğunu kabul ettim diye bu onu umursadığım anlamına gelmiyor. Bu durum gerçeklerin olması gerektiği gibi ortaya çıkmadığını gösteriyor.Kendin bile kabul etmişsin az olduğunu mesajlarda 5 dakikaya geliyor