Konyuyada beğeni alalım@Dosi emeğin için teşekkür ediyorum 😊
Yalnız çoğu şeyi unutmuşumKonyuyada beğeni alalım
Belli. Alıştıracağız seniYalnız çoğu şeyi unutmuşum
Belli. Alıştıracağız seni
Yok unutmadım sadece bu sene o an elimde etkinlik vardı ve bu yaz tüm etkinlikler üst üste gelince erteledim. Yakında En Favori Şarkı 2020 ve En Favori Üye etkinliği ard arda başlayacak.@Dosi, 2020-2021 Fav10 enlerini yapabilirsin istersen. Geçen yıl Mayıs ayında yapmışsın. Unutulmuş en konusu.
Böyle sezon olarak kapsamış oluyor aslında da, sen bilirsin. Yıl oalrak yaparsan yıl sonu mantıklı ama sezon olarak yaparsan sorun olmaz.Yok unutmadım sadece bu sene o an elimde etkinlik vardı ve bu yaz tüm etkinlikler üst üste gelince erteledim. Yakında En Favori Şarkı 2020 ve En Favori Üye etkinliği ard arda başlayacak.
Yıl sonuna doğru planlıyorum hem tam 2021'i kapsamış olur.
Evet o mantıkla yapmıştım en son ama bu yaz aşırı etkinlikler oldu. Zaman gelmiyor bir türlü. Çok yoğunlaşılan bir etkinlik buBöyle sezon olarak kapsamış oluyor aslında da, sen bilirsin. Yıl oalrak yaparsan yıl sonu mantıklı ama sezon olarak yaparsan sorun olmaz.
Yardımcın Dr. Watson, pardon @Tolstoyevski ile çözersiniz aslında bu işi. Birkaç ay sürse, o ara halledersiniz bu işi ortaklaşa. Yine de sen bilirsin tabii, çok etkinlik de var. Sıkıntı olacaksa yıl sonuna da ertelebilirsin tabii.Evet o mantıkla yapmıştım en son ama bu yaz aşırı etkinlikler oldu. Zaman gelmiyor bir türlü. Çok yoğunlaşılan bir etkinlik bu
Şuan ben onun yardımcısıyım yabancı dizide bunda evet toplama işlemini ona paslarım şarkı ve favori üyeyide ortak yaparız.Yardımcın Dr. Watson, pardon @Tolstoyevski ile çözersiniz aslında bu işi. Birkaç ay sürse, o ara halledersiniz bu işi ortaklaşa. Yine de sen bilirsin tabii, çok etkinlik de var. Sıkıntı olacaksa yıl sonuna da ertelebilirsin tabii.
Zamanında ben de yapmıştım en konusu da, çok uğraştırıyor. Bir de katılım yüksek olursa, ayrı bir sıkıntı. Uğraş dur sonra, neyse ki @Tolstoyevski var, rahat rahat halledersin.Şuan ben onun yardımcısıyım yabancı dizide bunda evet toplama işlemini ona paslarım şarkı ve favori üyeyide ortak yaparız.
Ağustos ayı geçsğn bakarız duruma
Aynen başlayan senmişsin. Geçen sene çok katılım oldu. Baya yorulmuştum ozamanlar favori üyeydim ve edit vs daha zordu tabiZamanında ben de yapmıştım en konusu da, çok uğraştırıyor. Bir de katılım yüksek olursa, ayrı bir sıkıntı. Uğraş dur sonra, neyse ki @Tolstoyevski var, rahat rahat halledersin.
Zamanında ben de yapmıştım en konusu da, çok uğraştırıyor. Bir de katılım yüksek olursa, ayrı bir sıkıntı. Uğraş dur sonra, neyse ki @Tolstoyevski var, rahat rahat halledersin.
DosiTols olarak birçok şeyin etkinliğin üstesinden geldik, bunu da bir şekilde hallederiz Allah’ın izniyleAynen başlayan senmişsin. Geçen sene çok katılım oldu. Baya yorulmuştum ozamanlar favori üyeydim ve edit vs daha zordu tabi
Bu sene @Tolstoyevski hesap işini yapacaksa harika olur tabi
89 sayfa
Fav10 Enleri - 2019/2020
Forumda @Araf trafından 2012 senesinde başlatılan ve genelde her yıl sonuna doğru düzenlenen bir Fav10 klasiği yılın enleri 2 yıl aradan sonra bu yıl benim sunumumla sizlerle... Tam 28 kategorinin yer aldığı etkinlikte bu yıl da hep birlikte enleri seçeceğiz. 18 Mayıs Pazartesi gününe kadar...fav10.net
Aynen, ben başlattım sanırım. 2012'den önce var mıydı, tam hatırlamıyorum.Aynen başlayan senmişsin. Geçen sene çok katılım oldu. Baya yorulmuştum ozamanlar favori üyeydim ve edit vs daha zordu tabi
89 sayfa
Fav10 Enleri - 2019/2020
Forumda @Araf trafından 2012 senesinde başlatılan ve genelde her yıl sonuna doğru düzenlenen bir Fav10 klasiği yılın enleri 2 yıl aradan sonra bu yıl benim sunumumla sizlerle... Tam 28 kategorinin yer aldığı etkinlikte bu yıl da hep birlikte enleri seçeceğiz. 18 Mayıs Pazartesi gününe kadar...fav10.net
Forumda tek dizi yazan benim hep yarışma var @Dosi @Araf @TolstoyevskiAynen başlayan senmişsin. Geçen sene çok katılım oldu. Baya yorulmuştum ozamanlar favori üyeydim ve edit vs daha zordu tabi
89 sayfa
Fav10 Enleri - 2019/2020
Ona eminim.😎DosiTols olarak birçok şeyin etkinliğin üstesinden geldik, bunu da bir şekilde hallederiz Allah’ın izniyle