The_Erinch
Favori Üye
@MayısKralı Orhanda seneryo yazıyormuş değil mi eskiden?Ben bir @MayısKralı nın yarışması vardı onu yayından kaldırdım
@MayısKralı Orhanda seneryo yazıyormuş değil mi eskiden?Ben bir @MayısKralı nın yarışması vardı onu yayından kaldırdım
Yıldızlar yarışıyordu ismi @MayısKralı sihirli annemi eski kadrosuyla çözemedi @The_Erinch @Dosi @Tolstoyevski@MayısKralı Orhanda seneryo yazıyormuş değil mi eskiden?
Nisan-Ekim çok kabarık oluyor gerçekten seneye yazın TR olursa nefes alacağım bir yaz olur ama herhalde bol paket yükleyip yine bir işlerin ucundan tutarım gibi
En Fanatik üye kısmına uyar o@Dosi bu sezon "En Netflix'ci üye" kategorisi getirin. Birinci sırada @The_Erinch gelecek zaten, ikinci bir isme gerek bile yok.
@xdragxx uyar o kısma bence daha çok. Her şeyi Fenerbahçe'ye dair.Nisan-Ekim çok kabarık oluyor gerçekten seneye yazın TR olursa nefes alacağım bir yaz olur ama herhalde bol paket yükleyip yine bir işlerin ucundan tutarım gibi
Ağustos ayında Favori Üye düşünüyorum ve belki şarkı ile eş zamanlı. Sonbaharda dinleneyim. Ocak ayında yine maraton başlar En Özlenilen Dizi vs derken ve bu kez En Favori Şarkı 2021i direk Şubat'ta yapalım ki yaza eksik bir etkinlik olsun @Tolstoyevski
------
En Fanatik üye kısmına uyar o
@Tolstoyevski 'nin üstüne daha fanatik bir üye görmüyorum söz konusu takım ise@xdragxx uyar o kısma bence daha çok. Her şeyi Fenerbahçe'ye dair.
@Tolstoyevski'nin fanatikliği Dark ve Lars von Trier üzerine.@Tolstoyevski 'nin üstüne daha fanatik bir üye görmüyorum söz konusu takım ise
Aşk olsun ben tarafsız birisi değil miyim@Tolstoyevski 'nin üstüne daha fanatik bir üye görmüyorum söz konusu takım ise
Ah o Dark bilmezmiyim.@Tolstoyevski'nin fanatikliği Dark ve Lars von Trier üzerine.
Doğru, daha dün en tarafsız seçildinAşk olsun ben tarafsız birisi değil miyim
@MayısKralı nın eski kadrosuyla yazdığı sihirli annem 2 yada üç bölüm sürmüştü @TolstoyevskiAşk olsun ben tarafsız birisi değil miyim
@xdragxx uyar o kısma bence daha çok. Her şeyi Fenerbahçe'ye dair.
@Tolstoyevski 'nin üstüne daha fanatik bir üye görmüyorum söz konusu takım ise
@Tolstoyevski'nin fanatikliği Dark ve Lars von Trier üzerine.
Aşk olsun ben tarafsız birisi değil miyim
Ufukta En Fanatik Üye Kim Kapışması görülüyor.Ah o Dark bilmezmiyim.
Doğru, daha dün en tarafsız seçildin
En Antik Üye kategoriside rica ediyorum 😁😁😁Nisan-Ekim çok kabarık oluyor gerçekten seneye yazın TR olursa nefes alacağım bir yaz olur ama herhalde bol paket yükleyip yine bir işlerin ucundan tutarım gibi
Ağustos ayında Favori Üye düşünüyorum ve belki şarkı ile eş zamanlı. Sonbaharda dinleneyim. Ocak ayında yine maraton başlar En Özlenilen Dizi vs derken ve bu kez En Favori Şarkı 2021i direk Şubat'ta yapalım ki yaza eksik bir etkinlik olsun @Tolstoyevski
------
En Fanatik üye kısmına uyar o
Gelmiş ilk madalyamız, hadi hayırlı olsun Ben Trt Spor'a bakıyordum, Abd basketbol maçı varEn Antik Üye kategoriside rica ediyorum 😁😁😁
Bu arada olimpiyatlarda
Şuan bronz madalya maçları başlıyor gençler trt spor yıldızı açınnn @Tolstoyevski @Dosi @MasacRE @BARON男爵 @bazinga
Ben kazanamayacaksam yapmayın boşuna, uğraştığınıza değmez. ✍️✍️En Favori Üye
Senin kazanacağın yeni bir bölüm eklerimBen kazanamayacaksam yapmayın boşuna, uğraştığınıza değmez. ✍️✍️
Peki yazdım bunu da...@Tolstoyevski 'nin üstüne daha fanatik bir üye görmüyorum söz konusu takım ise
Benim için fanatiklik negatif bir durum amaPeki yazdım bunu da...