2019/2020 Fav10 Enleri Belli Oldu!

Teşekkürler :bhr: gerçekten çok çok zormuş hesap. Seni çok iyi anlıyorum.
Fanatik üyedede derecedeydin :A
Yönetim kısmında da iyi punalar aldın aslında.
Bu arada avatara ortak olduğum için biraz kendimi kötü hisettim :T: Tols'a da hesap ettirdim :A
Sana da tebrikler o zaman ben direkt kendimi gördüm. :A

Emeğine sağlık senin de o halde. :A @Tolstoyevski

Sana da tebrikler o zaman ben direkt kendimi gördüm. :A

Emeğine sağlık senin de o halde. :A @Tolstoyevski

@Dosi nin mütevazi moduna bakma baştan sona bütün kategorileri tekrar tekrar o sayıp kontrol etti, benim neredeyse hiç yardımım dokunmadı ama tabi ki yine de elime sağlık sonuçta iki el de en hayati organların başında geliyor, hepimizin eline sağlık :A

• Güldürdün
Reactions: mrt-06 and Dosi
Ben konuyu okurken yoruldum, hazırlaması muhtemelen çok daha yorucu ve zor olmuştur. Ellerinize ve emeklerinize sağlık Dosi hanım. :bhr: :A @Dosi

Kendi adıma konuşmam gerekirse dereceye girdiğim kategoriler var, özellikle "En İyi Yönetici" kategorisinde ilk 3 içerisinde yer almak mutlu etti. Onun dışında öncelikle birincilik elde edenleri, onların ardından da dereceye giren herkesi tebrik ederim.

@Doğu'yu da bu konu vesilesiyle bir kez daha anmış olalım, mekanı cennet olsun...

• Harika
Reactions: Dosi
Ben konuyu okurken yoruldum, hazırlaması muhtemelen çok daha yorucu ve zor olmuştur. Ellerinize ve emeklerinize sağlık Dosi hanım. :bhr: :A @Dosi

Kendi adıma konuşmam gerekirse dereceye girdiğim kategoriler var, özellikle "En İyi Yönetici" kategorisinde ilk 3 içerisinde yer almak mutlu etti. Onun dışında öncelikle birincilik elde edenleri, onların ardından da dereceye giren herkesi tebrik ederim.

@Doğu'yu da bu konu vesilesiyle bir kez daha anmış olalım, mekanı cennet olsun...
Teşekkür ederim :bhr:
Şuan çok yoruldum, geceye ilginç detaylar yazacağım sen ve @MEnes ile alakalı :A (yazamadı)
Gece olmasada yarın inşallah :F

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: MEnes and Sherlock
Eline sağlık @Dosi gerçekten uğraştırıcı bir etkinlik oldu ama çok güzel şekilde noktaladın olayı. Bizlik şeyler yok tabi sonuçlarda ama çok da önemsediğim söylenemez bu durumu. :A

• Harika
Yılının En İyi Çıkış Yapan Üyesi
- The_Erinch -
1590077046907.png
🥰23 tane oy almışım 🥰
Herkese çok teşekkür ediyorum;
Benimle birlikte aynı kategoride adı çıkan @alperuz ve @Emre Ozansoy Tebrik ediyorum.
Şimdi hızımı alamayıp,daha nerelere çıksam 🤪
@Dosi Çok büyük uğraş işteyen bir işti;emeğine sağlık.
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

Eline, emeğine sağlık canım çok uğraştırıcı bir etkinlikti ve çok güzel hazırlamışsın. :Z @Dosi

• Harika
@Dosi eline sağlık, kopyala yapıştır yapmak ve ilkokul matematiği seni bayağı bir yormuş olmalı. :A :A
Çalışkan, En iyi çıkış yapan üye sıralamasına girebilirdi. :A

Bazı sıralamalar iyide. Bazıları hep aynı ya. En komik üye xemrexxx
En filozof Tolstoyevski
En ağlayan vadikızı

Sanki forumun aklına başka isim gelmiyorda herkes bunu yazmış bizde yazalım der gibi? Yeni isimler görmek isterdim. :D
Çok doğru bir noktaya parmak bastın. Filozof kısmında net birinci olmalıydım. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and Harunnn60
En Duygusal Üye
- Angelica -

Önceki senelerde büyük farkla zirveye yerleşen Angelica (vadikızı) bu sene sadece 1 oy farkla zirvenin sahibi oldu.
1) Angelica (14 Oy)
2) Dosi (13 Oy)
3) Ahmed ( 7 Oy)
4) The_Erinch (6 Oy)

@Angelica ve @Dosi Duygusalllllar siziiiiii 🥰
Burada listeye girmişim ama haaa 😭​

• Harika
Reactions: Angelica