Gördüm elinize sağlık.En iyi yönetici artı en objektif üyede zirveyi almış @Bully
Gördüm elinize sağlık.En iyi yönetici artı en objektif üyede zirveyi almış @Bully
Damga vurmuşsun canımBir çok değerli kategoride zirve ortağı yaptığınız içi teşekkürler FAV10
@Dosi emeklerine yüreğine sağlık canım
En Güzel Avatarlı Üye
2) serhatt (7 Oy)
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye
2) serhatt (11 Oy)
En Çalışkan Üye
2) serhatt (16 Oy)
Yılın En Geveze Üyesi
2) serhatt (22 Oy)
En Eğlenceli Üye
2) serhatt (9 Oy)
En Aktif Üye
2) serhatt (19 Oy)
En Deli dolu Üye
3) serhatt ( 8 Oy)
Çalışkan, En iyi çıkış yapan üye sıralamasına girebilirdi.
Bazı sıralamalar iyide. Bazıları hep aynı ya. En komik üye xemrexxx
En filozof Tolstoyevski
En ağlayan vadikızı
Sanki forumun aklına başka isim gelmiyorda herkes bunu yazmış bizde yazalım der gibi? Yeni isimler görmek isterdim.
@Tolstoyevski bile memnun değil bence
Aynen canım damga vurduğumu görmek iyi geldiDamga vurmuşsun canım
Ben de kısalan kullanıcı adımla zirveyi almışım. En sevindiren o ve sabırlı seçilişim oldu. Özellikle de sabırlı kısmında eskiye oranla artmış oyum ve beni karalayıp çizgimi bozdurmaya çalısanlara çok iyi cevap olmuş
@Tolstoyevski bile memnun değil bence
@xBUGRAx nın ikizler burcu gibi davranması komik, bir gün ciddi bir şey paylaşıyor öbür gün komik bir şey.
Bizide tebrik et ben de iyi damga vurmuşum kıl payı kaçırdıklarımda olduFarkımı ortaya koymuşum kendimi tebriks ediyorum
Türkçe dil bayramını kutlamıştı bir gün öncesinde murat övüç paylaştıCiddi şey paylaştığını hiç görmedim. Ciddiyse bile role fazla kaptırmıştır kendini. Yoksa o bile komik oluyor
Toltoy son zamanda çokta filozof paylaşımlar yapmadı. Benim ilk tercihim değildi.
Bilmiyorum sanki ilk defa sıralamadayım yada ben unutmuşumEminmisin? Eskilerde olmuştun sanki
Forumu son senelerde ayakta tutan biri olarak güzel yerlere damga vurman normal 2018 ve 2019'd yönetimde sadece bir kaç kişi hariç herkes birşey yapmazken biz az konular açıp canlandırmadık forumu 🤗 özellikle senin konu sayıların çok fazlaydı.Aynen canım damga vurduğumu görmek iyi geldi
Senin adına da çok memnun oldum
Bakacağım sonraBilmiyorum sanki ilk defa sıralamadayım yada ben unutmuşum
Biz başkayızForumu son senelerde ayakta tutan biri olarak güzel yerlere damga vurman normal 2018 ve 2019'd yönetimde sadece bir kaç kişi hariç herkes birşey yapmazken biz az konular açıp canlandırmadık forumu 🤗 özellikle senin konu sayıların çok fazlaydı.
Teşekkürler gerçekten çok çok zormuş hesap. Seni çok iyi anlıyorum.
Yine de iyi tabii. Bir aylık sürede iyi izler bırakmışım diyebilirim.4 kategoride 2. olmuşsun. Bence bu kadar kısa sürede aktif olmana rağmen iyi derece🤗
Sende o kategoride iyi iş çıkarmışsın 🤗Ben de 2016'da çıkış yapan üye seçılmiştimÇıkış yapan üyeyi hak eden biri kazanmış, tebrikler abi. @The_Erinch
Aynen. Rahatladım. Artık maçlara yoğunlaşabilirimEline sağlık @Dosi. Bir en konusu da geçti gitti.