2019/2020 Fav10 Enleri Belli Oldu!

Bir çok değerli kategoride zirve ortağı yaptığınız içi teşekkürler FAV10 :Z

@Dosi emeklerine yüreğine sağlık canım :bhr:

En Güzel Avatarlı Üye

2) serhatt (7 Oy)

Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye

2) serhatt (11 Oy)

En Çalışkan Üye

2) serhatt (16 Oy)

Yılın En Geveze Üyesi

2) serhatt (22 Oy)

En Eğlenceli Üye

2) serhatt (9 Oy)

En Aktif Üye

2) serhatt (19 Oy)

En Deli dolu Üye

3) serhatt ( 8 Oy)
Damga vurmuşsun canım :bhr:
Ben de kısalan kullanıcı adımla zirveyi almışım. En sevindiren o ve sabırlı seçilişim oldu. Özellikle de sabırlı kısmında eskiye oranla artmış oyum ve beni karalayıp çizgimi bozdurmaya çalısanlara çok iyi cevap olmuş :bhr:

• Harika
Reactions: serhatt
Çalışkan, En iyi çıkış yapan üye sıralamasına girebilirdi. :A

Bazı sıralamalar iyide. Bazıları hep aynı ya. En komik üye xemrexxx
En filozof Tolstoyevski
En ağlayan vadikızı

Sanki forumun aklına başka isim gelmiyorda herkes bunu yazmış bizde yazalım der gibi? Yeni isimler görmek isterdim. :D

Ben son dönemde en çok buğra'ya gülüyorum. @xemrexxx out oldu. @xBUGRAx in oldu bence.:A

Damga vurmuşsun canım :bhr:
Ben de kısalan kullanıcı adımla zirveyi almışım. En sevindiren o ve sabırlı seçilişim oldu. Özellikle de sabırlı kısmında eskiye oranla artmış oyum ve beni karalayıp çizgimi bozdurmaya çalısanlara çok iyi cevap olmuş :bhr:
Aynen canım damga vurduğumu görmek iyi geldi :Z

Senin adına da çok memnun oldum :Z

• Harika
Reactions: Dosi
@Tolstoyevski bile memnun değil bence :A

@xBUGRAx nın ikizler burcu gibi davranması komik, bir gün ciddi bir şey paylaşıyor öbür gün komik bir şey. :A

Ciddi şey paylaştığını hiç görmedim. Ciddiyse bile role fazla kaptırmıştır kendini. Yoksa o bile komik oluyor:F

Toltoy son zamanda çokta filozof paylaşımlar yapmadı. Benim ilk tercihim değildi.:X

• Güldürdün
Reactions: Harunnn60
Ciddi şey paylaştığını hiç görmedim. Ciddiyse bile role fazla kaptırmıştır kendini. Yoksa o bile komik oluyor:F

Toltoy son zamanda çokta filozof paylaşımlar yapmadı. Benim ilk tercihim değildi.:X
Türkçe dil bayramını kutlamıştı bir gün öncesinde murat övüç paylaştı :F

Aynen canım damga vurduğumu görmek iyi geldi :Z

Senin adına da çok memnun oldum :Z
Forumu son senelerde ayakta tutan biri olarak güzel yerlere damga vurman normal :bhr: 2018 ve 2019'd yönetimde sadece bir kaç kişi hariç herkes birşey yapmazken biz az konular açıp canlandırmadık forumu 🤗 özellikle senin konu sayıların çok fazlaydı.

• Harika
Reactions: serhatt
Forumu son senelerde ayakta tutan biri olarak güzel yerlere damga vurman normal :bhr: 2018 ve 2019'd yönetimde sadece bir kaç kişi hariç herkes birşey yapmazken biz az konular açıp canlandırmadık forumu 🤗 özellikle senin konu sayıların çok fazlaydı.
Biz başkayız :bhr:

• Harika
Emeklerine sağlık @Dosi gerçekten oldukça zahmet veren bi iş, 4 sene yaptım. İşkence gibiydi hesaplaması vs. :D

4 yıl üst üste en güzel avatarlı üye seçilmem. Perran Kutman farkı. :love1:

@Bully canım tebrikler. :bhr: @MasacRE'nin nesi objektif ya ben olmalıydım orada. :A

• Harika
Emeklerine sağlık @Dosi gerçekten oldukça zahmet veren bi iş, 4 sene yaptım. İşkence gibiydi hesaplaması vs. :D

4 yıl üst üste en güzel avatarlı üye seçilmem. Perran Kutman farkı. :love1:

@Bully canım tebrikler. :bhr: @MasacRE'nin nesi objektif ya ben olmalıydım orada. :A
Teşekkürler :bhr: gerçekten çok çok zormuş hesap. Seni çok iyi anlıyorum.
Fanatik üyedede derecedeydin :A
Yönetim kısmında da iyi punalar aldın aslında.
Bu arada avatara ortak olduğum için biraz kendimi kötü hisettim :T: Tols'a da hesap ettirdim :A