Gördüğün gibi ensendeymişim![]()
Ben daha çok fark bekliyordum yaa
Gördüğün gibi ensendeymişim![]()
Ben daha çok fark bekliyordum yaa
Eminmisin? Eskilerde olmuştun sankiİlk defa sıralamada ismim bulunuyor![]()
Gördüğün gibi ensendeymişimbeklemiyordum
![]()
Teşekkür ederim canım. Yardımcı olma gayretin içinde 🤗PC başında hesaplaması bile uğraştıracakken özellikle tek tek sonuçları kağıt kalemle tespit edip hesaplamak gerçekten çok büyük emek isteyen bir gayretti, eline ve emeğine sağlık diyorum gözlerini şarj etmeyi unutma@Dosi
Uygun görülen kategorilerdeki derecelerim için herkese teşekkür ediyorum. ☺
Olsun böylesi daha güzel oldu, kullancı adında kaderimiz eski Fener'in kaderi yapacak bir şey yok.Teşekkür ederim canım. Yardımcı olma gayretin içinde 🤗
Keşke kullanıcı isminde birlikte zirve olsaydık 😏
Foruma okadar güzel renk katıp kaynaştın ki sana yeni üye gözüyle bakamıyorum 🤗Eline sağlık @Dosi cim
Beni "Yılın En İyi Çıkış Yapan Üyesi"ne aday gösteren 18 kişiye çok teşekkür ederim.![]()
@Ahmed sevinecek derecede olmasına![]()
Bende beklemiyordum valla
@Sherlock @Maskeli Fedai @MEnes @ArafOlsun böylesi daha güzel oldu, kullancı adında kaderimiz eski Fener'in kaderi yapacak bir şey yok.![]()
Foruma okadar güzel renk katıp kaynaştın ki sana yeni üye gözüyle bakamıyorum 🤗
4 kategoride 2. olmuşsun. Bence bu kadar kısa sürede aktif olmana rağmen iyi derece🤗En ciddi üye bile seçilememişim.![]()
Güzel sonuçlar olmuş, Unutulmayacak üyeleri bir kez daha rahmetle analım.
destere ve sürgünümü özledim.Foruma renk katıyorlardı ama gelmeyecekler sanırım kaç yıl oldu..
@Bully sen niye yoksun ya. Bence konu açma daha forum kıymet bilmiyor.![]()
En iyi yönetici artı en objektif üyede zirveyi almış @BullyGüzel sonuçlar olmuş, Unutulmayacak üyeleri bir kez daha rahmetle analım.
destere ve sürgünümü özledim.Foruma renk katıyorlardı ama gelmeyecekler sanırım kaç yıl oldu..
@Bully sen niye yoksun ya. Bence konu açma daha forum kıymet bilmiyor.![]()
Çalışkan, En iyi çıkış yapan üye sıralamasına girebilirdi.En iyi yönetici kısmında var aslında. Şu sıra yönetimin ona emanet edildiğini varsayarsak, çok güzel yönettiğinin ispatı olarak kabul ederiz. Bu hepsinden daha kıymetli @Bully için.![]()