Gördüğün gibi ensendeymişim beklemiyordumBen daha çok fark bekliyordum yaa
Gördüğün gibi ensendeymişim beklemiyordumBen daha çok fark bekliyordum yaa
Eminmisin? Eskilerde olmuştun sankiİlk defa sıralamada ismim bulunuyor
Gördüğün gibi ensendeymişim beklemiyordum
Teşekkür ederim canım. Yardımcı olma gayretin içinde 🤗PC başında hesaplaması bile uğraştıracakken özellikle tek tek sonuçları kağıt kalemle tespit edip hesaplamak gerçekten çok büyük emek isteyen bir gayretti, eline ve emeğine sağlık diyorum gözlerini şarj etmeyi unutma @Dosi
Uygun görülen kategorilerdeki derecelerim için herkese teşekkür ediyorum. ☺
Olsun böylesi daha güzel oldu, kullancı adında kaderimiz eski Fener'in kaderi yapacak bir şey yok.Teşekkür ederim canım. Yardımcı olma gayretin içinde 🤗
Keşke kullanıcı isminde birlikte zirve olsaydık 😏
Foruma okadar güzel renk katıp kaynaştın ki sana yeni üye gözüyle bakamıyorum 🤗Eline sağlık @Dosi cim
Beni "Yılın En İyi Çıkış Yapan Üyesi"ne aday gösteren 18 kişiye çok teşekkür ederim.
@Ahmed sevinecek derecede olmasına @The_Erinch 1 puanla kaçırdı dereceyi. Yada ekledim mi şuan hatırlamıyorum ama o 6 oy aldı.Bende beklemiyordum valla
@Sherlock @Maskeli Fedai @MEnes @ArafOlsun böylesi daha güzel oldu, kullancı adında kaderimiz eski Fener'in kaderi yapacak bir şey yok.
♥Foruma okadar güzel renk katıp kaynaştın ki sana yeni üye gözüyle bakamıyorum 🤗
4 kategoride 2. olmuşsun. Bence bu kadar kısa sürede aktif olmana rağmen iyi derece🤗En ciddi üye bile seçilememişim.
Güzel sonuçlar olmuş, Unutulmayacak üyeleri bir kez daha rahmetle analım.
destere ve sürgünümü özledim. Foruma renk katıyorlardı ama gelmeyecekler sanırım kaç yıl oldu..
@Bully sen niye yoksun ya. Bence konu açma daha forum kıymet bilmiyor.
En iyi yönetici artı en objektif üyede zirveyi almış @BullyGüzel sonuçlar olmuş, Unutulmayacak üyeleri bir kez daha rahmetle analım.
destere ve sürgünümü özledim. Foruma renk katıyorlardı ama gelmeyecekler sanırım kaç yıl oldu..
@Bully sen niye yoksun ya. Bence konu açma daha forum kıymet bilmiyor.
Çalışkan, En iyi çıkış yapan üye sıralamasına girebilirdi.En iyi yönetici kısmında var aslında. Şu sıra yönetimin ona emanet edildiğini varsayarsak, çok güzel yönettiğinin ispatı olarak kabul ederiz. Bu hepsinden daha kıymetli @Bully için.