Yeni üyeydim, objektif seçilmem normalSaçmalık diyip gülüp geçiyorum sadece...![]()
Yeni üyeydim, objektif seçilmem normalSaçmalık diyip gülüp geçiyorum sadece...![]()
Teşekkür ederimBöyle önemli bir etkinliği yeniden başlatman çok güzel oldu emeğine sağlık.![]()
@Dosi
Tüm seçimlere katılmakla beraber 4 kategoride birden dereceye girmeyi beklemiyordum yazan herkese teşekkürler.![]()
Ben sana niye seçildin demedim, benim seçilmemem saçmalık dedim...Yeni üyeydim, objektif seçilmem normalşimdide dereceye girebilirdim olmadı
![]()
Başka türlü algılanıyor ama o mesajBen sana niye seçildin demedim, benim seçilmemem saçmalık dedim...![]()
Sen bile neden bana oy verdiğini bilmiyorsun zaten.@DarkLegenD'e oy kullanan da bir tek benim sanırım.![]()
2017 de mesajlarına smile kullanmayıp en ciddi üye olmak istemişti ama kısmet en acayip üyede dereceye girmek oldu@DarkLegenD'e oy kullanan da bir tek benim sanırım.![]()
Geldi@Maskeli Fedai konuya tepki bekliyorum 😊
Felsefe okuyorsun ve arada çözmesi güç şeyler yazıyorsun diye.Sen bile neden bana oy verdiğini bilmiyorsun zaten.![]()
Bu kez sırayı @pompy'e kaptırdı.2017 de mesajlarına smile kullanmayıp en ciddi üye olmak istemişti ama kısmet en acayip üyede dereceye girmek oldu@DarkLegenD
Küs müydük..Ben seninle barıştım artık![]()
![]()
Sanane.."Olmamış" mı attın...![]()
AynenBu kez sırayı @pompy'e kaptırdı.![]()
Enler listesini yapmadın diye geçici 'Küs müydük..